Hvornår man skal plante Avocado frø?

October 29

Hvornår man skal plante Avocado frø?

Avocadoer er grøn, noget pære-formede frugter, der udvikler sig på træerne nå overalt fra 30 til 60 fod i højden ved modenhed. Med oprindelse i Mexico, er avocadoer nu vokset i overalt i verden, herunder steder i USA som Californien og Florida. Gartnere lever i disse tropiske til subtropiske områder kan også dyrke disse træer i deres hjem haven. Rette timing er afgørende, da frø mister deres evne til at spire og vokse inden for blot en måned.

Timing

Mest avocado frø ikke spire hvis plantet mere end en måned efter overtagne, selvom frø af visse sorter kan vare så længe som fem måneder hvis opbevares korrekt. Plantning frø i tidligt efterår tillader spiring at forekomme inden for fire til seks uger. Gartnere, der planter frø senere end dette skal dog vente til foråret for frø til at spire og begynde spiring.

Typer

Avocadoer har brug for varme temperaturer og høj luftfugtighed. Den mexicanske avocado er den mest hårdføre avocado, efterfulgt af Guatemalas. Den vestindiske avocado vokser godt kun i det sydlige Florida. Den mexicanske avocado overlever temperaturer så lavt som 25 grader F uden opretholdelse af skader, men tåler vind dårligt, undertiden mister blomster eller frugt i sådanne vejr.

Voksende avocadoer

Stiklinger skal delvis skygge og fugtig, men ikke vandlidende jord. Dyrkning en avocado træ udendørs kræver podning Når sætteplante når ca 6 til 9 inches i højden til at tilskynde tidligt frugtsætning og give den ønskede kultivar, Ifølge Purdue forlængelse. Foråret og sommeren fungerer bedst for podning kimplanter, mens vinteren er tiden for podning modne træer.

Stueplanter

Boligejere vokse undertiden avocado træer som stueplanter. Disse sidste omkring tre år før at nå alt for stor til at arbejde som en stueplante. Dog bærer en avocado træet dyrkes indendørs aldrig frugt. Spiring opstår når tandstikkere er indsat i frø og frø ligger i toppen af et glas vand, med bunden halvdelen neddykket. Spiring opstår inden for otte til 12 uger. Efter spiring, skal du placere frøene i en 6-tommer beholder af jord, med frø toppen på jord plan når rødderne når mindst 2 inches i længden. Give lys, fugtig jord og månedlige befrugtning for de bedste resultater.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com