Hvad er den mest effektive metode til at tage ud pletter fra et tæppe?

October 31

Hvad er den mest effektive metode til at tage ud pletter fra et tæppe?

Matche op den passende renere for typen pletten til at tackle tæppe pletter effektivt. Mens en specifik renere kan få succes ved at fjerne en plet, kan det indstille en anden plet type, permanent anbringelse det tæppe fibre. Protein pletter, såsom urin har brug for strøm af enzymer til at spise gennem protein. Også overveje dit tæppe type, og hvordan du anvender den rengøringsmiddel.

Vær forberedt på

Effektivt rensning en frisk spill, før den sætter og forvandler til en stædig pletten er lettere, når du er parat. Hold en flaske club soda på hånden, og bruge det til at rydde op frisk vin, blod og fedt. Hvis du har en pet, holde et enzym renere på side for at fange disse urin pletter og andre ulykker, pet.

Blotting

Kraftigt skrubbe gulvtæppet når du fjerner en plet nedbryder det tæppe fibre. I stedet for at skrubbe eller gnide, DUP pletten. Blotting indebærer stansning dit indeks skank i rag med renere, og arbejder kluden tilbage og fremad, og højre og venstre, og derefter flytte dit håndled i urets retning.

Klud

Når du bruger en klud til at fjerne en carpet bejdse, brug en hvid klud. Hvis du bruger en farvet cloth eller rag, risikerer du at videregive nogle af de klud farvestof på din allerede farvede tæppe, især i betragtning af rag er sandsynligvis dyngvåd i en løsning designet til at løsne en plet.

Dobbelt op

Uanset hvad størrelse pletten er på toppen af dit tæppe, det er sandsynligvis to gange, på gulvtæppet polstring. Hvis du ignorerer denne skjulte pletten, vil det i sidste ende arbejde sig tilbage op og afslører sig selv. Derfor, når rengøring en plet, udvide din rengøring område, for at cirka, dobbelt størrelse af synlige pletten. Men nogle pletter har brug for at være begrænset, for ikke at sprede. For eksempel, når du fjerner en kuglepen blæk plet, DUP pletten med en bomuldsklud, gennemvædet af sprit. Gør det muligt at indstille i ca 15 minutter før blotting.

Rengøringsmiddel

Før du prøver en rengøring løsning, bør altid teste en ud af afsnittet måde tæppe, for at sikre renere ikke vil falme eller beskadige tæppe fibre. Matche din rengøring løsning til typen pletten. Eksempelvis er rengøring en plet med en løsning, der er lavet af 1 tsk flydende parabol sæbe og 1 kop lunkent vand, efterfulgt af 1/2 kop vand og 1 spsk ammoniakopløsning passende for rengøring mælk, mudder, sennep og ketchup. To spiseskefulde ammoniak i 1 kop vand er passende for blodpletter.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com