Hvad er farerne ved mos på dit tag?

May 5

Hvad er farerne ved mos på dit tag?

Moss er en enkel plante organisme, der kan vokse på træerne, beton og endda tag helvedesild. Hvis dit tag (eller enhver del deraf) modtager begrænset sollys og periodisk eksponering for vand eller fugtige forhold, kan det blive en ideel grobund for mos. Hvis du bemærker denne græsklædte organismen vokser på dit tag, tage skridt til at fjerne det straks.

Moss effekter

Moss, sig er harmløse. Det producerer ikke nogen farlige sporer eller dampe, det indeholder ingen giftstoffer eller lokalirriterende og det mangler masse fysisk skade nogen strukturer, herunder tag helvedesild. Faren for moss ligger i dens evne til at bevare fugten. Når fugt som regnvand eller fugtighed afregner på et tag, det typisk luften tørrer før det kan blive hængende for længe. Når moss dækker taget, men kan det fælde fugt, forhindrer korrekt fordamper.

Farerne ved fugt

Når overskydende moss vækst forårsager fugt til at blive fanget på et tag, kan helvedesild, selv svække og rådne med tiden. Hvis du ignorerer mos på dit tag for år ad gangen, kan du markant forkorte levetiden på dit tag. Fugt faktisk Blødgør det porøse materiale, forlader den med en meget højere sårbarhed til elementer som regn og vind.

Andre farer

Vedvarende fugt kan bidrage til en anden, mere alvorlige problem: skimmel. Mug er meget mere farlige end mos, og den vokser på vedvarende fugtige overflader. Hvis en skimmel koloni vokser på dit tag, kan svampen forårsage permanent skade. Du kan kun sikre en mug-gratis tag ved at holde den fri for overskydende fugt helvedesild, og du kan blot gratis dit tag af overskydende fugt ved at fjerne fugt-fældefangst organismer som mos.

At fjerne mos

Hvis du finde mos vokser på dit tag, anbefaler dette gamle hus, dræbe det med lige dele blegemiddel og vand. Spray blegemiddel over mos og krat det med en skrubbe pensel. Hvis mos beviser virkelig stædig, spray det med blegemiddel og vent ca. 15 minutter før skrubbe. Bortfalder i gang vil tillade blegemiddel til at nedbryde organismerne. Vær meget forsigtig, når du arbejder på taget, eller kalde en professionel tagdækning tjeneste til at fjerne mos på dine vegne.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com