Hvordan man opbygger en skrånende indkørsel

November 7

Indkørsler er ofte skrå, eller på en skråning at forhindre vand fra sammenlægning eller sidder rundt i området af indkørslen. Fastlæggelse af den rette kvalitet, når bygningen din skrånende indkørsel er vigtigt for æstetiske formål og til at bistå med kloakering. Når du opbygger din indkørsel ved hjælp af korrekt klassificering værktøjer, kan du beregne den rette hældning. Fuldføre indkørsel grade projekt medfører opgaver som ejerkrav ud i området, oprettelse af hældningen med værktøjet sortering og derefter anvende den afsluttende materiale.

Instruktioner

•Brug et målebånd til at måle længden af din indkørsel. Hammer stakes på begge sider af indkørslen. Snore på tværs af indsatserne på begge sider til at oprette en skitse af indkørslen.

•Excavate området mellem indsatser med en jorden mover, ifølge jorden mover producentens anvisninger. Udgrave til en dybde på mellem 4 til 8 inches.

•Sæt grading bladet til jorden mover. Indstille niveauet grade på 1/4 tommer for hver 1 fod af din længde af indkørsel. Kontrollere jorden mover producentens anvisninger for at sikre den korrekte procedure er fulgt ved fastsættelsen af niveauet grade.

•Drej på traktoren og flytte det over det udgravede område. Bladet bør indstille indkørsel banen som den bevæger sig i jorden. Gentag dette trin, indtil du har dækket hele indkørslen. Check dybden med et målebånd til at sikre, at du opfylder dine krav til kvalitet.

•Hvis udstikker asfaltudlæggere, arrangere dem i den ønskede mønster, fra den ene ende til den anden, før du installerer dem i din indkørsel. Check med en plan for at sikre alle installerede mønstre er selv. Hæld sand mellem fliser og feje væk eventuelle overskydende sand med en kost.

Tips & advarsler

  • Høre eller søge hjælp hos en professionel entreprenør, hvis fastsættelse af asfalt eller grus over din indkørsel til at sikre de korrekte trin er fulgt.
  • Altid goggles bære beskyttelseshandsker og sikkerhed når arbejdet med elværktøj og udstyr til at forhindre skade.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com