Hvad er dobbelt Pole Breakers bruges til?

November 7

Afbrydere er designet som overbelastning beskyttelsesanordninger til at beskytte kredsløb af elektrisk strøm. Der er mange slags effektafbrydere; men to vigtigste typer, der anvendes mest. Enkelt pole circuit breaker bruges til at beskytte et kredsløb, og er normeret til 15 og 20 ampere. Dobbelt polet afbrydere bruges på mange måder, såsom at give 220 volt til et kredsløb, yder beskyttelse for de vigtigste panel, som dem vurderet til 100 ampere, og en afbrydelse midler til sub paneler.

At give 220 volt

Dobbelt polet afbrydere er oftest bruges til at opnå 220 volt på de vigtigste panel. Normalt de servicer, angiver et hus er 110 og 200 amp. For at få 220 volt ud af 110 volt drift, bruges en dobbelt pole circuit breaker. 220-volt kredsløb er hovedsageligt anvendes til apparater, der kræver høj spænding såsom klimaanlæg, centralvarme enheder, vaskemaskiner og tørretumblere. Dobbelt polet afbrydere anvendes i disse programmer er også bedømt i 30, 40 og 50 ampere.

Main afbryde Breakers

Den anden mest populære brug af dobbelt polet afbrydere er som et middel til at afbryde tjenesten på de vigtigste panel. Normalt, når tjenesten træder den hus eller en bygning, er det dirigeres til en afbrydelse enhed. Dobbelt pole breakers er bedst for denne slags anvendelse, fordi de giver en frakobling betyder for service samt beskyttelse fra nuværende overskydende.

Sub-panel beskyttelse

National Electric kode (NEC) kræver, at en afbrydelse midler er placeret på hvert panel. I elektriske sub paneler, mulighed for afbrydelse og nuværende overbelastning beskyttelse enheder kan installeres på de vigtigste panel og give sub-panel aktuelle i form af en dobbelt pole circuit breaker. I dette tilfælde skal dobbelt pole circuit breaker være normeret til den maksimale strøm sub-panel vil give for apparater. For eksempel, hvis sub-panel vil kun tjene op til en 60-amp service til nogle apparater, har dobbelt pole circuit breaker at være normeret til 60 ampere.

Sparer plads i de vigtigste Panel

Undertiden de vigtigste elektriske paneler er fuld og behovet opstår for at tilføje et andet kredsløb. Stedet for at ændre hele panelet, kan en dobbelt polet afbryder bruges til at levere strøm til to forskellige kredsløb. I dette tilfælde vil dobbelt pole blive brugt i stedet for en enkelt pole breaker. Det tager kun én plads i de vigtigste panel, men vil give service til to forskellige kredsløb. Vær omhyggelig med ikke at overbelaste kredsløbet, når du bruger denne teknik.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com