Sådan landskab med rød Lava Rock

November 7

Sådan landskab med rød Lava Rock

Den røde lavasten, som grundejere bruger i landskabspleje er den vulkanske klippe scoria. Scoria er en ekstrusive rock, der danner når lava bryder fra en vulkan. Huller form i scoria når luft er fanget inde i smeltet lava, da det rejser gennem luften og former blærer eller hulrum som rock køler, hærder, og gassen slipper ud. Scoria er en fælles landskab materiale på grund af dens attraktive farve, tekstur og holdbarhed. Rock barkflis er også effektiv til at kontrollere ukrudt i din have senge.

Instruktioner

•Installer kantning materiale omkring alle dine landskab senge. Du kan vælge enhver form for kant, der ser rart med dit hjem, såsom rock blokke eller strimler af træ, metal eller plast. Kantning vil holde rock inde i sengene.

•Tag eksisterende barkflis og snavs fra inde i sengene. Brug en rive til glat og plan overflade af landskab senge.

•Fyld landskabet senge med lavasten. Bruge nok rock fylde senge med en til to lag eller klippe stykker.

•Spread rock jævnt omkring sengene ved hjælp af en skovl. På grund af den porøse karakter af scoria, kan kanterne være meget skarp. Bære tungt arbejdshandsker, når du arbejder med lavasten. Holde rock fra at røre ved planter, så de skarpe kanter ikke skader buske eller blomster.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com