En blade krøller på en busk

November 9

En blade krøller på en busk

Mange buske dyrkes som privatliv hegn, måder at identificere ejendom grænser eller fremhæve landskab og haven design showier planter og blomster. Men buske med krøllede blade bliver uinteressante og usunde, især da bladene bliver gule og falder for tidligt fra buske; mange af årsagerne til krøllede blade også bidrage til tab af blade. Holde buske sundt at undgå problemer med blade krøller.

Leafminers

Leafminers er skadedyr insekter, der graver sig ned inde i bladene og få dem til at krølle op omkring dem, som giver beskyttelse og mad til leafminers samt at give dem et sted at lægge deres æg. Selvom skaderne ved leafminers er sjældent mere end en mindre kosmetiske irritation, anvendelsen af pesticider hjælper kontrol befolkninger og forhindrer dem i at blive alt for store. Leafminers producere undertiden gjord, der gør deres tilstedeværelse på en busk mere let identificeres.

Bladlus

Bladlus, herunder uldne bladlus er skadedyr, der forårsager blade krøller til at forekomme på en række planter, fra frugttræer til blomster til buske. Bladlus har tendens til at angribe unge eller sårbare blade først, som forårsager disse blade bliver gule og curl før større, ældre eller sundere blade gør. Holde øje med unge blade til at identificere problemer med bladlus inden de bliver for svær. Som med leafminers, er pesticider en effektiv måde at styre bladlus.

Vejret skader

Nogle planter opleve blade krøller på grund af vejret skader, især en kulden snap eller pludselig frost. Rhododendron, udvikle ifølge hjemmesiden Clemson Cooperative udvidelse, blade krøller når temperaturen falder under 35 grader F. plante buske i et område, hvor de er mindre tilbøjelige til at opleve koldt vejr skader, og holde dem i direkte sollys, når det er muligt. Sydvendt dele af haven er ideel til buske, der udvikler blade krøller som følge af lave temperaturer.

Virus

Nogle virus forårsager blade krøller til at forekomme på buske og buske. For eksempel hindbær leaf curl virus angreb hindbær planter og forårsager deres bladene til at krølle ud over andre symptomatisk problemer som hæmmet vækst, svag frugtproduktion og større modtagelighed for vejret skader. Virussygdomme kan ikke behandles, selv om beskæring påvirket buske hjælper langsom deres spredning. Udrydde og fjern alvorligt beskadiget buske i haven for at stoppe dem fra spredning af virale sygdomme, der forårsager blade krøller.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com