Typer af jern hegn

November 13

Typer af jern hegn

Hvis du ønsker for at tilføje en smule skønhed eller historiske appel til din værftet, er en jern hegn en måde at opnå det ønskede udseende. Både holdbar og sikker, jern hegn er mest almindeligt sort i farven men er også fås i hvid, bronze og nogle grønne nuancer. Selvom jern hegn var historisk fremstillet af smedejern, markedsført de fleste hegn, jern hegn i dag faktisk er fremstillet af galvaniseret stål.

Strejkevagt

Måske er den mest almindelige type af jern hegn, stakit bygget af lange stænger af metal, der ender med et spyd. Strejkevagt tips, eller spyd, er ofte dekorativt, men nogle er firkantede, afrundet eller spidse for sikkerhed. Afhængigt af jern stakit, du ønsker, rummet mellem vagtposter kan variere, men blokader er normalt ikke mere end 6 inches fra hinanden. Rul arbejde, kortere vagtposter, flosset detaljering og andre dekorative elementer også er almindelige i strejkevagt jern hegn design og varierer i popularitet afhængigt af den periode, hvor hegnet var lavet.

Glat jernbane

En relativt moderne jern hegn, glat skældte jern hegn bruges ofte omkring swimmingpools og andre områder, hvor et stakit er uønskede. Bygget på en lignende måde som jern stakit, har glat jernbane hegn en ekstra vandret stang i toppen, at holde enhver spears fra danner toppen af hegnet. Dekorative rulle arbejde på tværs af den øverste kant af hegnet er et designelement til fælles at glatte jernbane jern hegn.

Hårnål

En historisk favorit, hårnål jern hegn er ikke en fælles løsning i dag. Du kan dog stadig finde en hårnål jern hegn i nogle historiske områder og kvarterer. I stedet for et spyd top har hårnål jern hegn en buet kant, der forbinder to vagtposter. Hver hårnål, eller sæt af tilsluttede vagtposter, blev fremstillet af en enkelt, lang metal stang, der var opvarmet og buet for at gøre den øverste kant.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com