Tre-sæson veranda udsmykning idéer

November 14

Tre-sæson veranda udsmykning idéer

At have en veranda eller terrasse knyttet til dit hjem kan give en lang række fordele. Uanset om det er et sted at sidde og nyde vejret eller en sammenkomst område for venner og naboer, kan verandaen yde sikkerhed og komfort for dig og din familie. Udseende og atmosfære i dette område kan være ekstremt vigtigt, når du er underholdende eller afvikling efter en lang dag. At vide, hvordan at dekorere din veranda for hver sæson vil give en festlig løft hele året rundt.

Forår

Foråret skaber den perfekte atmosfære for ændringer og forbedret skønhed. Der er en grund til, at "forårsrengøring" er gjort denne tid af året; foråret er en tid med fornyelse.

Forårsrengøring bør være det første skridt i udsmykning dit våbenhus til foråret. Ren væk støv alle, snavs og snavs, der har bygget op i løbet af vinteren.

Begynd plantning og havearbejde nær din veranda hurtigst muligt. Intet vil sætte en beroligende, indbydende atmosfære som frisk blomstrende blomster. Farver og dufte af disse blomster alene vil forvandle din veranda fra en kedelig område til en blomstrende Eventyrland.

Indarbejde indendørs udseende møbler i din udendørs veranda udsmykning ordning kan gøre området føler sig komfortabel og hjemlig. Små sofaer med bløde puder, eller endog enkelte siddepladser med et osmanniske fodskammel kan gøre dig og dine gæster føler som om du ikke behøvede at forlade dit hjem for at komme uden for "komfort".

Hvis vejret er stadig kølig, men du ønsker for at drage fordel af din nyligt indrettede veranda, overveje at bruge en udendørs brand pot. De fleste home-forbedring, hardware eller camping butikker vil sælge alle former for brand gryder fra miniature grillretter til witchy udseende gryderne. Disse brande vil være indeholdt, men kan opvarme din terrasse effektivt og vil også give lys for spil eller læse i den hyggelige udendørs.

Sommer

Ændre din foråret haven til en sommerferie med et par simple udsmykning teknikker. En af de mest sjove sommeren temaer er en strand tema. Tilføje en dørmåtte til din veranda område med et par flip flops, eller erstatte det med et monogram tegn byde folk til din strandhus. Sprede muslingeskaller omkring din veranda område; selv hvis du ikke samle dem selv. Disse skaller vil tilføje en festlig kvalitet til din veranda.

Sørg for at dekorere med lysere, sommerlig farver; gul og lys grønne er stærkt anbefales til denne sæson. Visse typer af møbler vil tjene til at minde folk om sommeren så godt. Vidjer, bambus og teak møbler kan tilføje den ekstra strejf af neutral farve og tekstur til dit sommerhus.

Hvis det er muligt, oprette loft fans eller lille boks fans omkring din veranda område at fange disse sommer brise, der kan forvandle selv varmeste dag til en forfriskende pause fra indersiden.

Efterår

Efteråret bringer med det levende farver, der er næppe set tidligere på året. Bladene gøre vidunderlige nuancer af rød, gul og orange, og du kan følge dette tema med dekorationer til din veranda.

Græskar gør vidunderlige dekorationer i efterårsmånederne. Jack-o-lanterner er fantastisk til Halloween, men gå videre ved at vise farvede græskar i fremtrædende steder rundt om din veranda. Disse græskar kommer i alle farver, herunder orange, hvid og endda lilla.

Stearinlys kan også tilføje en fornemmelse af falde til din veranda eller terrasse. Som aftenen sætter ind, skal du bruge stearinlys lys område i stedet for overhead elektrisk belysning. Selv hvis du køber elektriske stearinlys, atmosfæren kan stadig drage fordel. Den flimrende, orange glød af lys minder folk af Halloween, men også af svækkelsen baggrund af år, at sætte dem straks i en efterår humør.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com