Min liljekonval er ikke blomstrende

November 15

Min liljekonval er ikke blomstrende

Liljekonval er en lys, dekorative skov plante, hjemmehørende i Europa, Nordamerika og Asien. Dette anlæg er forsynet med pink og hvid hængende blomster på fast reed-lignende stammer og overlever til U.S. afdeling i landbrug hårdførhed Zone 2. For at blomstre og vise sine blomster, men kræver det visse betingelser.

Sæson

Liljekonval er en flerårig og kan leve i mange år, men det stadig følger en standard voksende tidsplan. Det blomstrer i midt-til sent forår og holder sin blomstrer i sommeren. Manglende blomstrer i efteråret til vinter angiver naturlige plante vækstdvale og er ikke en grund til bekymring.

Sollys

Liljekonval tolererer nogle skygge, og kan lide fugtig, kølig vilkår bedre end varmt, tørt. Re-skabe en skov atmosfære med filtreret eller indirekte sollys at tilskynde til bedre blomstrer. Ikke plante liljekonval i dyb skygge, dog, som dette begrænser også blomstrer.

Jord og ernæring

Liljekonval gør bedst i løs, hurtig-afløb og svagt basisk jord. Bland organisk kompost eller blad mug i plantning websteder hvert forår for dræning og ernæring, men ikke bruger friske gødning. Feed liljekonval med blid økologisk eller lav-kvælstof 5-10-5 kunstgødning i foråret for at fremme vækst og blomstrende. Carol Klein i "The Telegraph" bemærker, at højt kvælstofindhold fra gødning eller gylle fører til manglende blomstring.

Vand

Liljekonval kræver passende fugtighedsindhold til at producere og holde blomstrer, og vil ikke blomstre i tørre eller varm jord. Øge vanding til 2 inches af vand hver uge for at holde planten vokser og blomstrer. Læg 2 inches af økologiske muld på jorden omkring planten at bevare jordfugtighed og beskytte plantens rødder.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com