Hvordan du installerer flise Backer omkring en balje

November 16

Hvordan du installerer flise Backer omkring en balje

I en høj-fugt program, f.eks. en balje kabinet, kan du sikre en solid, vandafvisende underkonstruktion for keramiske fliser med en korrekt anvendelse af en cementbundne flise backerboard base. Flise backerboard kommer i flere tykkelser; ½-tommer anbefales som den mindste tykkelse for alle lodrette væg applikationer.

Instruktioner

•Dæk væggen studs på det område, der dækkes med fliser backerboard med 15-lb. tagdækning følte. Vedhæfte filt med en korte pistol. Køre kontinuerlig vandrette stykker af filt langs kanten af karret kabinet, installere den første vandrette stykke lige over læben af karret kant. Gøre visse at passe filt stramt ind i hjørner og at hver efterfølgende vandrette stykke omgange over stykke direkte under det ved et minimum af to inches. Installere filt til tre til fire inches over højden, flise backerboard skal installeres.

•Installer flise backerboard ark vandret på tværs af bagvæggen af karret kabinet. Efterlad ca ¼ tommer plads over overfladen af badekar-platformen, gør visse af backerboard er jævn og stram til opadvendte kanten af karret enhed. Fastgør backerboard på hver væg stud med backerboard skruer fordelt ca 8 inches fra hinanden på enderne og 12 inches fra hinanden i feltet. Hvis en enkelt kontinuerlig ark ikke strækker sig over den fulde længde af karret, skal de lodrette kanter på hvert ark skæres for at opdele på en mur stud.

•Gentag proces på gavlene, begyndende med det nederste stykke. Måle backerboard stykker til den nødvendige bredde, og markere stiplede linjer med en kridtstreg. Klippe backerboard størrelse med en stiksav eller rundsav udstyret med en murværk eller hårdmetal klinge.

•Lay ud og klippe åbninger for VVS kontrol og brusehoved rør inden du installerer backerboard på dræn ende af karret.

•Dæk alle kanter, vandrette og lodrette fuger og indvendige hjørner med glasfiber svømmehud tape. Flise backerboard underkonstruktionen er nu klar til flise installation.

Tips & advarsler

  • Drywall skruer kan erstattes af flise backerboard skruer, men være sikker på at installere enten form, således at hovedet er helt flugter med backerboard overflade.
  • Cementbundne flise backerboard er stærkt slibende og bør sikres at beskytte balje overflader fra faldende vragrester under installationen.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com