Hvordan man korrekt pleje for Bromiled planter

November 19

Hvordan man korrekt pleje for Bromiled planter

Bromeliads, ellers kendt som "air planter," er enestående i, at de vokser i træer og tager næring fra luften. Bromeliads er fleksibel, lang-levende planter, der er nemt dyrkes indendørs. Mange bromeliads har store, læderagtige blade, men andre har smalle, ruhåret blade. Ofte, vil bromeliads producere store, prangende blomstrer, der vare flere måneder.

Instruktioner

•Plant bromeliad i en container fyldt med kommercielle pottemuld eller en blanding af halvt kommercielle pottemuld og halv orkidé pottemuld. Bruge en robust container, som mange bromeliads kan være toptunge ved modenhed. Være sikker på beholderen har mindst ét hul i bunden, som bromeliads kræver god dræning.

•Placer anlægget i stærkt sollys. Om fornødent supplere lavt lys ved hjælp af en grow lys.

•Kapacitet bromeliads ved at udfylde den kop-formede reservoir i midten af rosetter. Tjekke cup to gange hver uge, og holde cup temmelig fuld. Hvis din bromeliad er en sort, der har ingen cup, vand pottemuld når toppen af jorden føles tør at røre. Vand bromeliads med flaske vand som en ophobning af salte i vand fra hanen kan i sidste ende skade planterne.

•Sæt bromeliad på en luftfugtighed bakke at øge fugtighed omkring planten. At gøre en luftfugtighed bakke, udfylde en bakke med omkring en tomme af våde småsten. Placer den bromeliad pot på grus. Holde småsten konstant våde; dog Tillad ikke vandstanden til at blive høj nok til at røre bunden af puljen. Anlægget vil også drage fordel af en lejlighedsvis dug i varmt, tørt vejr.

•Hold bromeliads i en varm stue med dagtimerne temperaturer på omkring 70 grader Fahrenheit og natten temperaturer omkring 10 til 15 grader køligere.

•Fertilize bromeliads hver tre til fire uger, ved hjælp af en vandopløselig gødning til stueplanter. Mix en svag løsning eller halv foreslåede styrken angivet på pakken, så hæld løsningen direkte i den bromeliad skålformet reservoir.

Tips & advarsler

  • De fleste bromeliads kan blive tvunget til at producere blomster. Placer bromeliad inde i en stor, tydelig plasticpose og placere en moden apple inde i posen. Forsegl posen med en elastik. Fjerne planten fra posen efter to eller tre dage. En flor skal vises mellem seks uger og fire måneder, afhængigt af bromeliad. Apple vil give ethylen gas, der tilskynder blomstrer.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com