Sådan gør du en naturlig skifer gangbro

November 22

Sådan gør du en naturlig skifer gangbro

Naturlige skifer gangbroer tilføje en jordnær, rustikke element til et landskab. Denne stærke sten vil give en lav vedligeholdelse overflade kan modstå høje mund trafik og barske vejr i mange år. Lægge en skifer gangbro er ikke kompliceret, men det tager indsats for at opbygge et solidt fundament for at støtte denne tunge sten. Starte dette projekt på en weekend, og med et par timers dedikeret indsats, vil du kunne bruge det før mandag.

Instruktioner

•Indstil kursus for din gangbro fra starter for slutpunkter. Indsæt haven stakes langs grænsen hver 3 fødder, at holde bredden ca 48 inches bred til en vigtigste gangbro og 30-36 inches bred til en sekundær sti. Strække et stykke byggeri snor omkring indsatsen.

•Klart den skitserede kursus med en skovl og fortsætte med at grave ud stedet indtil det er 6 inches dyb. Gør bunden af webstedet hårdt og fladt ved at trykke på en sikret mod manipulation værktøj mod snavs.

•Pour i 4 inches af grus over flade. Spred det jævnt over hele flade, og derefter tromle det med sikret mod manipulation. Vædret grus holder skifer fra at synke i snavs over tid.

•Line indersiden kanter af flade med begrænsninger. Bruger 2 x 4 tommer bestyrelser eller stål kant til at holde skifer fra at flytte. Med en hammer, Kør 9-tommers pigge kantning huller til at fastgøre det til jorden.

•Tilføj en tomme af grus sand over grus så skifer stykker ikke glider. Grus sand producerer friktion mellem pavers.

•Sæt skifer i sand begyndelsen på den ene ende af gangbro. Hvis stykker er uregelmæssigt formet, passe dem sammen som et puslespil. Holde huller mellem stykker så minimal som muligt. Justere hver sten til strøelse, indtil den ikke wobble før du flytter til den næste stykke.

•Sprinkle muld, grus eller sand mellem hullerne, afhængigt af det udseende, du foretrækker. Tamp ned materiale mellem stykker indtil overfladen er flad. Det materiale du presse mellem rum vil låse skifer i sted og holde ukrudt fra at dyrke.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com