Hvordan at slippe af med små frøer i en fiskedam

November 22

Hvordan at slippe af med små frøer i en fiskedam

At have en fiskedam på din ejendom kan være meget fornøjeligt; men der er tidspunkter, hvor du kan finde det under angreb af små frøer. Frøer oftest findes i fiskedamme er cricket frøer. Disse frøer kan producere et stort antal af haletudser der kan hurtigt tage overe din dam og gør vandet, slimet og stagnerende. Mens nogle mennesker nyder lyden af frøer kvidrer i harmoni, kan andre finde deres lyd og tilstedeværelse uudholdelig. Med lidt pleje kan du slippe din fiskedam af denne lille irritationsmoment.

Instruktioner

•Få en maske net eller pool net og en spand. Lagt på nettet i vandet. Flytte nettet mod frøer langsomt at øse dem op af vandet. Placer frøer i spanden forsigtigt. Fortsætte dette, indtil du har fjernet alle synlige frøer og haletudser. Tage frøer til en ny placering, der forhindrer dem i at vende tilbage til din fiskedam.

•Rengør din fiskedam. Fjerne alger producerer planter og materialer, som alger kan tiltrække frøer og insekter. Bruge et ikke-giftigt insektmiddel på nærliggende planter. At fjerne insekter fra dammen vil fjerne den frølår fødekilde. Installere en lille filtreringssystem i dammen for at forhindre fremtidige algevækst.

•Træffe frøen spiser fisk til din dam. Find en butik, der sælger fisk og få flere, der er af en passende størrelse for din dam. De fisk, du vælger skal være stor nok til at spise de små frøer og haletudser. Overveje at købe guldfisk, da de er en naturlig hindring for små frøer.

•Overvåge din fiskedam på rutinemæssig basis. Ser for slimet vand, da dette kunne være en indikator for, at frøer er vendt tilbage. Lejlighedsvis anvende yderligere insektmiddel for at forhindre insekter i at vende tilbage.

Tips & advarsler

  • Undgå giftige kemikalier for at fjerne frøer, da de kan have negative effekter på dine fisk.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com