Definition af tag blinkende

May 16

Inddækning er en af de mest kritiske komponenter i dit tag, fordi det virker til at forhindre vand i at trænge ind gennem huller i den vandtæt membran og mellem helvedesild. Inddækning er også installeret langs tagudhæng og rake--skrå del--tag at hjælpe kaste vand væk fra væggene, og kan installeres under vægkonstruktion så godt.

Definition

Inddækning er typisk lavet af meget tynde plader af aluminium eller stål, som er lagt på toppen af tagets vandtæt membran, men under den shingling, derefter naglet eller hæftes på plads. Inddækningen findes typisk i de ydre kanter og dale af taget, omkring skorstenen eller andre fremspringende rør og ventilationskanaler og omkring kvistvinduer eller ovenlys.

Typer

Mange entreprenører og gør det selv-tagdækkere foretrækker aluminium blinkende fordi det er nemmere at bøje og forme. Opskæring og formning tag inddækning af stålplade er en anden populær entreprenør løsning. Du kan også finde blinkende lavet af plastik, tagdækning filt, gummi eller andre metaller som kobber. Tag blinkende kan komme i pre-formede enheder, der er ofte specielt designet til brug med visse rør eller andre udvækster, eller i ark, som kan være trimmet og formet til at passe dine behov.

Overvejelser

Blinkende skal være forseglet for at forebygge mod optagelse af vand. Mens sømning eller hæftning blinkende vil holde det nede, et lag af lim, tætning eller vandtæt cement under kanten af inddækningen er nødvendig for at forsegle det mod antaste vand. På et metal tag, kan blinkende skal loddes på plads. Inddækning er kun den sidste-grøften forsvar i din kamp for at holde vandet i at trænge ind på taget; der bør også være en vandtæt membran i stedet samt vand-shedding helvedesild eller andre udvendige tagmateriale.

Potentielle problemer

De mest typiske problemer med tag blinkende resultatet fra blinkende der har rustent gennem eller komme løs. Mens disse problemer er forholdsvis let at rette--normalt bare afløser stykke af blinkende eller tilknytte og re forsegling det vil gøre jobbet--skal du huske, at arbejder på et tag kan være farligt og hvis inddækningen er kommet løs og tilladte vand at trænge ind i taget 's overflade eller under vandtæt tagdækning membran, der kan være andre strukturelle problemer med tag, som du ikke måske være klar over.

Specifikationer

Blinker kan være lavet af næsten hvad som helst, men skal opfylde flere krav til at være virkelig nyttige. Den mest oplagte af disse er, at det skal være vandtæt. Fordi korrosion er et af de mest almindelige problemer med tag blinkende, er rust-bevis materiale meget ønskeligt. Metal flashing skal være tynd nok til at være let formet som nødvendigt for at passe tag konturer. Endelig, blinkende skal være fleksibel nok til at udholde den typiske udvidelse og sammentrækning af tagmateriale som huset varmer og køler, såvel som udvendige temperaturer og betingelser.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com