Microfiber ned alternativer

November 24

Microfiber ned alternativer

Når winter chill sætter ind, slår intet snuggling under en god tæppe eller at sætte på en varm frakke til at bekæmpe elementerne. Selv microfiber ned kan toasty, er der forskellige andre materialer tilgængelige for dem, på jagt efter den ultimative tæppe eller jakke til at kæle. Nogle fibre kommer fra dyr og andre genanvendelsesprodukter, giver et væld af muligheder for dem, der søger varme.

Gås ned

Et naturligt alternativ til microfiber ned, gåsedun består af bløde fjer og kan pakkes ind i et tæppe. Som gæs lever i våde, kolde vejr, er fjerene i stand til at tolerere sådanne betingelser og derfor gøre for varme strøelse og jakker. Dyner kan også foretages fra duck fjer, ifølge her i Maine hjemmeside, men dem af en gås er varmere og tykkere og mangler også den ubehagelige lugt, der kan ledsage ned fra ænder. Nogle mener dog dens grusom at plukke ned fjer af fugle, som det forårsager dem smerte, og foretrækker andre kilder til deres sengetøj behov.

Uld tæpper

Uld er klippet fra får, indsamles og forvandlet til alt fra frakker til sokker til tæpper. En naturlig fiber uld kan gavne mennesker gennem de samme måder art designet sig til fordel for dyr, som dens evne til at opretholde sin varmende egenskaber, selv når de er våde, ligesom det holder får hyggelige efter et regnskyl. Uld er også modstandsdygtige over for fugt, forhindre det fra støbning og mildewing som tæpper og frakker fremstillet af andre fibre kan gøre når fugtig, ifølge webstedet My grønnere hjem. Uld er også en vedvarende, naturressource, gør det en grønne valg for de miljømæssigt ansvarlige.

Polar Fleece

Fremstillet af genanvendt plast, er polar fleece en veganer mulighed for dem, der søger et varmt tæppe, fordi det er gratis af animalske produkter. Folk med allergi eller dem, der søger at undgå emner kommer fra levende skabninger vil finde polar fleece en varm alternativ, som er både blød og let i tilføjelse til let at pleje. Materialet kan vaskes i koldt vand og tørre hurtigt, ifølge webstedet Fleece tæppe. Dog polar fleece håndterer ikke fugtighed samt uld, og kan efterlade en bruger føler svedig og klam hvis hun spiser i en aktivitet som jogging i et polar fleece jakke, f.eks.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com