Effekten af motorolie på planternes vækst

November 25

Effekten af motorolie på planternes vækst

Nogle mennesker dump brugt motorolie, hvor som helst, der tilbyder en bekvem sted for dem at gøre dette. De hælder det på jorden i skovområder i vejsiden grøfter, i storm afløb, og selv i eller i nærheden af åer eller vandløb, uvidende om--- eller ubekymrede om---miljøskader, der skyldes uansvarlig bortskaffelse af olieprodukter. Virkning af sådanne foranstaltninger på planter er betydelig.

Miljø

Motorolie hældt på jorden nedbryder teksturen af jorden, efter Kommissionens tjenestegrene i botanik af Nigerias Ondó State University og University Benin. Forringelsen af jordens tekstur er efterfulgt af spredningen i jorden.

Planternes vækst

I en undersøgelse gennemført af universitetet i Lagos-Institut for botanik og mikrobiologi, forskerne fandt, at kasserede motorolie påvirkes højden, blad nummer, blad område, stammer omkreds og fugt indhold af planter. Frø sås i forurenede områder undladt at spire.

Løsning

Kun gennem ansvarlig, miljøsikre metoder til bortskaffelse af olieprodukter kan folk fjerne den trussel, som disse produkter udgør for planter.

Brugt motorolie fjernet fra et køretøj skal genbruges. I 2010, mange bil servicecentre og auto dele butikker tjene som genanvendelige olie indsamlingssteder og acceptere brugt motorolie vederlagsfrit.

At have olie ændret professionelt af en autoriseret forhandler eller andre servicecenter hjælper også sikre, at den anvendte olie ikke udledes i en vilkårlig måde.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com