Hvad er en Rose Berm?

November 25

Hvad er en Rose Berm?

Volde er en metode til dyrkning af roser, og fungere godt, hvis du ønsker at indarbejde andre planter, også. En berm er simpelthen en gravhøj--en hævet område svarer til et højbed, men uden at blokere rammer.

At gøre en Berm

Købe jord i en stor nok mængde til at gøre en bunke størrelse efter eget valg. Hvis du vil oprette flere volde af forskellig størrelse, kan du få et vognlæs og flytte jorden med en trillebør til at forme din landskab. Form til en oval, cirkel eller gøre det uensartet.

Plantning

Roser, opbygge din berm i en meget solrigt sted. Roser klarer sig bedre i direkte sol og har brug for mindst 5 eller 6 timer af sollys dagligt. Plante roser som miniaturer, hybrid te, floribundas eller mos og Damaskus. Plant de højeste i centrum og lavere avlere langs omkredsen. Klatreroser kan tage over, medmindre du tilføjer et espalier eller arch til en stor nok berm.

Nære

Tilføje kompost omkring planten baser. Bare en håndfuld eller to omkring drop linjer virker fint. Du kan arbejde det ind i jorden lidt eller bare lade det over jorden.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com