Hvordan man kan finde et hul i en Swimming Pool

November 26

Hvordan man kan finde et hul i en Swimming Pool

Når du har mistanke om, at du har en lækage i din swimming pool, kan det være meget frustrerende. Du kan fortælle du har en lækage, hvis du faktisk se vand farende ud. Et hul denne størrelse er imidlertid usandsynligt i en stor swimmingpool. De fleste huller i svømmebassiner er meget små, og derfor, de forårsager meget små lækager, der er næppe mærkbare. Finde hullet i din swimmingpool, der årsag til lækage kan være lidt udfordrende, men med tålmodighed og lidt arbejde, det kan gøres.

Instruktioner

•Find området af din swimmingpool, hvor du har mistanke om der kan være et hul. Nogle almindelige steder er i nærheden af filteret eller nogen lamper eller området hvor stigen er taget ind og ud.

•Sæt flere dråber af en mørk levnedsmiddelfarvestof i vandet hvor du mener hullet kan være. Hvis du ser farvestoffet farende ud, har så du fundet hul.

•Sæt dråber farvestof i vandet i nærheden af top fra udenfor swimmingpoolen hvis ikke du er sikker på, hvor hullet er. Fortsætte med at sætte i dråber og arbejde din vej rundt om swimmingpoolen.

•Få i vandet med briller på, hvis du ikke fandt hul i nærheden af den øverste kant af swimmingpoolen. Fortsat sprøjtning farvestof lavere og lavere i vandet og omkring poolen, indtil du ser det styrter ud.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com