Hvordan at reparere en utæt Moen køkkenarmatur

November 27

Moen vandhaner bruge en patron-stil ventil forsamling, i stedet for bolden ventilsættet nogle andre producenter bruger på single-håndtag vandhaner. At fjerne en patron kræver ikke det indviklede arbejde en kugleventil forsamling kræver, at gøre arbejdet lettere at udføre. Sørg for, når du køber en udskiftning patron, at det kommer med værktøjet plast kæp, der ligner en hvid plastik blok, så du kan fjerne den gamle patron uden at skade resten af din Moen hane.

Instruktioner

•Drej for vandet til vandhane ved at dreje håndtag placeret under vasken med uret, indtil du ikke kan gøre dem mere. Hvis der ikke er nogen håndtag under vasken, lukke husets primære vandventil.

•Tag fastholde skruen, placeret enten på undersiden af håndtaget eller nedenunder en hætte på toppen af vandhanen forsamling, fra vandhanen håndtaget. Trække vandhanen håndtaget op og slukke vandhanen forsamling og sæt den til side.

•Træk ud af chrome hætten, derefter bruge Phillips-skruetrækker til at fjerne skruen holder håndtag adapter brik på plads. Når du har fjernet adapteren, klemme et par tænger til plastik holderen møtrikken og drej den mod uret for at fjerne det fra hanen.

•Træk ud den metal hesteskoformet klip ved hjælp af et par nåle-næse tænger. Indsæt værktøjet plast skruenøgle, der kommer med den nye patron i toppen af den gamle patron, så klemme tænger på værktøjet plast kæp og slå den venstre og højre som du pull blækpatronen op og ud af vandhanen.

•Sæt den nye patron til hane i den samme retning som den gamle patron. Saml resten af hane i den omvendte rækkefølge du tog det fra hinanden, så Tænd for vandet til vandhanen tilbage.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com