Hvordan at fjerne vand pletter fra tekstureret lofter

November 28

Hvordan at fjerne vand pletter fra tekstureret lofter

Selv om loftet ikke er typisk kan det første område af rummet, der visningen går til de stadig påvirker udseendet af rummet. Vand pletter fra et utæt tag eller busted rør kan forårsage loftet--samt hele rummet--vises gamle og nusset. Når det pågældende loft er tekstureret, kan forsøger at fjerne pletter være lidt tricky men ikke umuligt.

Instruktioner

•Dæk gulvbelægning og store stykker af møbler, som du ikke kan fjerne fra rummet med dropcloths. Mix 1 gallon varmt vand med 1 kop ilt blegemiddel. Bruge en lang-håndteres skeen for at røre indholdet sammen. Fyld en ren sprayflaske med blandingen.

•Spray vand-farvede tekstureret loftet med blandingen. Lad blandingen lufttørre på loftet. Fortsætte med de resterende trin hvis vand pletter er stadig synlige.

•Scrape off den farvede tekstur ved hjælp af en spartel. Skrabe lige nok ud, så pletten er ikke længere synlig. Sørg for der er en dropcloth direkte under den farvede loft til at fange de faldende tekstur, som du har skrabet ud.

•Anbring en dropcloth rundt i området af det loft, der har den konsistens, skrabes. Sikre dropcloth til loftet - samt omkring vægge--ved at skubbe knappenåle i dropcloth og loftet. Dette vil beskytte de omkringliggende område af loftet.

•Applicer pletten-blokerende primer til området skrabes af tekstureret loftet. Brug en primer i en aerosol kan designet til lofter. Lad primeren tør i flere timer.

•Shake aerosol dåse loft tekstur i flere sekunder. Fjern hætten, og hold kan 10 inches væk fra loftet. Spray loft tekstur over den nontextured område. Lad loftet tekstur tørre i 24 timer før maleri.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com