Hvad er de forskellige typer af røgalarmer?

November 30

Røgalarmer giver tidlig advarsel om brande af lyder en alarm. De alert giver dig tid til at undslippe og er beregnet til at være højt nok til at vække dig, hvis du sover. Nationalt brand Protection Association (NFPA) statistikker viser, at detektorer er effektiv livreddende værktøjer, med to-tredjedele af brand dødsfald mellem 2003 og 2006 sker i husstande uden erhvervsaktive enheder. Røgdetektorer kommer i to typer, hver har visse fordele.

Typer

U. S. brand Administration (USFA) hjemmeside anbefaler, at der er to typer af røgalarmer sælges til brug i private hjem. Fotoelektrisk røgalarm er den dyreste, men de er effektive til at afsløre ulmende brande og er ikke så tilbøjelige til at udløse falske alarmer på grund af madlavning røg. Ion røgdetektorer er billigere men opdage brande, når de når punktet at bryde i åben ild. Brand Safety Council forklarer, at ion alarmer bruger en lille mængde radioaktivt materiale til at måle ledningsevne i luften, der er ændret af nærliggende forbrænding. Fotoelektriske detektorer bruge en lysstråle, der får spredt når suspenderet forbrænding materialer i luften kommer ind i enheden. Begge er effektiv, ifølge USFA, men du kan øge husholdningernes sikkerhed ved at få en af hver.

Ligheder

Fotoelektrisk og ion røgalarmer har flere ligheder. Begge er let tilgængelige i butikkerne, og begge kommer i batteridrevet modeller eller alarmer, der er hardwired i et hjem elektriske system. Mange hardwired alarmer omfatte et batteri backup system i tilfælde af brand forårsager en strømafbrydelse. Batteridrevne fotoelektriske og ion røgalarmer begge advare dig når batterierne skal udskiftes ved at gøre en periodisk kvidrende lyd.

Magt

Røgalarmer er drevet af to forskellige kilder, ifølge NFPA. Nogle bruger batterier, mens andre er hardwired i et hjem elektriske system. Hardwired detektorer er mere pålidelige end deres batteri-drevne modparter, med 95 procent af eldrevne alarmer klingende i en brand i forhold til 75 procent af batteriet enheder. Røgdetektorer med batterier er ubrugelige, hvis deres strømkilde ikke udskiftes regelmæssigt. NFPA rådgiver, at 20 procent af røgalarm fejl ske på grund af døde batterier, mens kun 8 procent af fejl ske hardwired magt problemer.

Overvejelser

Røgalarmer kan være separate enheder, eller de kan sammenkobles. Tilsluttet enheder alle lyd, hvis én detekterer røg i et bestemt område. Enkelte enheder lyd individuelt i området hvor røg er til stede. NFPA rapporterer, at Consumer Product Safety Commission citerer sammenkoblede røgalarmer som den mest effektive set-up, især hvis enhederne er placeret på hver etage af et hjem. Multi gulvet tilsluttede enheder advare alle beboerne om en flamme, selv om det sker på en anden historie af bygningen.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com