Forskellige slags Roaches

November 30

Forskellige slags Roaches

Roaches er også kendt som kakerlakker, vand bugs og palmetto bugs. Disse insekter er ofte irriterende indendørs skadedyr, men udendørs er en fødekilde for dyrelivet. Kontrollerende roaches er bedst opnås med ordentlig sanitet og kemisk bekæmpelse. Ifølge Colorado State University udvidelse er der over 50 arter af kakerlakker i USA alene.

Tysk kakerlak

Den tyske kakerlak er også kendt ved sit videnskabelige navn af Blattella germanica. Denne roach er lysebrun og når 1/2 til 5/8 tommer i længden ved modenhed. Voksen tyske kakerlakker har en gennemsnitlig levetid på tre til fire måneder. Kvinder producerer en til syv tilfælde af æg i deres levetid. Æg tilfælde transporteres ved hunnen, indtil de er klar til at klække. Disse tilfælde indeholde et gennemsnit på 30-40 æg, som klækkes i ca to uger. Tyske roaches er ofte til stede i områder, hvor mad er gemt eller forberedt. Denne roach foretrækker varme, fugtige steder som dræn og apparater.

Orientalsk kakerlak

Orientalsk kakerlak er også kendt af de videnskabelige navn af Blatta orientalis og er almindeligt forekommende i kølige, fugtige rum såsom gennemsøgning mellemrum, kloak afløb, kældre og kældre. Dette insekt er mørk brun eller sort og er ca 1/4 tommer lang, når det luger. Orientalsk kakerlak er rødlig-brun når de klækkes og senere igen en mørkere brun. Voksen orientalsk kakerlak vokse til mellem 1 og 1 1/4 inches i længden og udsender en dårlig lugt. Angreb af denne roach er mest almindelige i løbet af foråret og falde.

Amerikansk kakerlak

Amerikansk kakerlak eller Periplaneta americana, er ganske stort, måle op til 2 inches i længden. Denne skadeorganisme er mahogni-brun med gule kanter omkring dens hoved. Nyklækkede amerikanske kakerlakker er ca 3/16 tommer lang og lys brun. Varme, fugtige områder er en favorit sted for den amerikanske kakerlak og de der normalt ses i industribygninger, kedelrum, skrald websteder eller lagerområder. De kan også blevet fundet udendørs i træer som Calla.

Brownbanded kakerlakker

Brownbanded kakerlakker, eller Supella longipalpa, er lys brun med gullig brune markeringer på tværs af ryggen. Voksen roaches nå 5/8 tommer lange og voksne hanner har lange vinger. Kvindelige brownbanded cockroches kan ikke flyve, men hanner flyver ofte i boliger. Denne skalle kan forekomme overalt i huse eller offentlige bygninger, skuffer, skabe, apparater og møbler.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com