Hvordan man kan blokere usynlig indhegne signaler

December 1

Usynligt hegn har ledninger begravet under jorden, der arbejder med en sender og en modtager krave. Kraven giver en advarsel bip og stød når hunden bliver for tæt på grænsen wire. Der kan nogle områder af gården, som du vil tillade hunden ind uden at blive korrigeret af kraven. Du kan blokere den usynlig indhegne signal, så hunden vil være i stand til at gå over den begravede ledning uden en advarsel bip eller chok.

Instruktioner

•Klippe grænse ledningen til at fjerne den sektion, du vil annullere. For eksempel, hvis du ønsker at annullere signal for en 5-mund sektion, måle wiren og skære en del lang 5-fod fra den nuværende grænse wire.

•Klippe to stykker af grænsen wire 2 fod længere end åbningen. Grunden til du har brug for ekstra ledning er at tage højde for vride i næste trin.

•Hold i to ledningerne sammen i den ene ende. Har en anden person begynder at vride i to ledningerne sammen, så får man 8 til 10 drejninger pr. fod.

•Lay wire hvor du skære del af grænsen wire. Hvis ledningen er en lidt for lang, kan du bruge wire cutter for at fjerne hver af enderne af wiren, så grænsen wire og snoet ledningerne kan nemt sluttes sammen.

•Strip 1/2 tommer af isolering fra hver af ledninger på den snoede ledning og to ender af grænsen wire. Indsætte twist wiren og grænsen ledninger i wire møtrik. Twist wiren møtrik. Gøre dette på hver ende af wiren.

•Sæt en belægning af silikone caulk på wire møtrik til at dække de ledninger og møtrik så ingen fugt vil få i møtrikken. Hvis du ikke har silicium caulk, wrap wire møtrik med elektriske bånd, således at ingen fugt kan komme ind i møtrikken.

•Test den snoede ledning med hund krave. Kraven bør ikke bip eller sende et chok, hvis du har ledninger er tilsluttet korrekt. Begrave wire med snavs. Notér hvor splejsning er for fremtidig reference, hvis wiren korroderer eller kommer ud for en eller anden grund.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com