Sådan lå Poly rør i skyttegravene

December 3

Sådan lå Poly rør i skyttegravene

Vandingssystemer til haver og græsplæner er lavet af vandforsyning grade polyethylen rør. Selvom holdbare, rørene er fleksible og kræver ikke så mange 90-graders beslag som traditionelle CPVC rørledninger. Deres hule plast beslag også kræver ikke primer eller cement til installation. Dette gør for en lettere og mindre tidskrævende installation oparbejde. For at køre poly pipe underground, nødt skyttegrave til at være gravet så det kan installeres under plæne eller haven overflade.

Instruktioner

•Measure og mark i området plæne eller haven design af kunstvanding system. Dette vil omfatte hver sprinkler og poly pipeline kører fra vandkilde til den fjerneste sprinkler placering. 3/8-inch diameter fleksible rør vil forbinde fra poly rør og køre til hver sprinkler hoved. Grave skyttegrave 6 inches lang og 6 inches dyb langs de markerede steder.

•Measure og mark længde 1-inch diameter poly rør fra vandkilde til den fjerneste sprinkler hoved. Klip røret ved at placere det i en pibe kutter og stramning skærebladet på mærket. Rotere fræser rundt om røret og spænd kniven før dreje igen. Gentag indtil røret er skåret igennem. Lægge røret i renden.

•Sæt først en 1-tommer slange klemme på slutningen af rør i nærheden af den fjerneste sprinkler hoved. Skubbe det langs røret 6 inches. Tænd en propan torch og varme i slutningen af poly rør i to sekunder. Dette vil blødgøre og udvide rør slutningen. Skubbe en montering i enden af røret. Montering vil have pigtråd ender med en 1-inch diameter på ene ende og 3/8-inch diameter på den anden.

•Skub slangen klemme over montering og spænd det med crimpning tænger. Skære en del af fleksibel 3/8-inch diameter pipe til længde. Varme ene ende af røret, og skub det på anden enden af armaturet. Ingen klemme er nødvendig for denne pibe. Varm den fleksible rørets anden ende og skubbe det til sprinkler hoved. Lægge det fleksible rør i renden.

•Mark poly røret på hvert punkt, hvor den 3/8-inch fleksible rør vil forbinde og køre til sprinklere. Skær selv poly rør i hver mark. Installere en Tee fitting på hvert snit ved at skubbe et spændebånd langs poly røret på hver side af Tee. Varme begge rørender. Skubbe rør i hver ende af Tee. Skub klemmerne over Tee og stramme på plads med crimpning tang.

•Heat en 3/8-tomme rør ende og skubbe det ind på tees ben. Varm 3/8-inch rørets anden ende og skubbe det til sprinkler hoved. Gentag processen med alle Tee fittings. Dække skyttegrave med opfyldning.

Tips & advarsler

  • Poly rør kommer i 300 fods ruller.
  • Forretninger på hver Tee fitting bliver 1-inch diameter til at passe ind i poly rør. Tees ben vil være 3/8-inch diameter til at passe ind i sprinkler røret.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com