Fem områder hvor en lækage kan findes på køkken VVS

December 3

Fem områder hvor en lækage kan findes på køkken VVS

VVS utætheder i køkkenet, eller andre steder, bør repareres hurtigt efter du indse, at de eksisterer. Når du installerer en ny køkkenvask eller erstatte en hane, tænde for vandet og kontroller for utætheder inden du fuldføre jobbet, og nip eventuelle lækager i opløbet. Der er forskellige steder inden for køkken VVS hvor utætheder kan danne, og hvor du skal tjekke.

Vandhane

Et køkken hane lække er sandsynligvis den nemmeste rende at spotte inden for køkken VVS, fordi du ikke behøver at søge det. Du mærke normalt let til det når du bruger hane eller bare høre den irriterende lyd af vand løbende dryp fra det. Rettelsen kan indebære en simpel stramning eller erstatte en skive, eller det kan indebære udskiftning af vandhanen selv. Kend typen hane du har, før du forsøger at reparere det, som den specifikke fremgangsmåde varierer med forskellige typer. Det kan være enten en kompression, bold, disc eller patron hane.

Levering linje forbindelser

En lækage, der er vanskeligere at opdage er en, der kommer fra forbindelsen mellem vandforsyningen linjer og stopventiler under køkkenvasken. Utætheder fra dette sted findes ofte, når du først installerer forsyningsledninger. Hvis du bemærker en på enten varmt eller koldt leverer linje forbindelse, spænd møtrikken på linjen strammere eller tilbage møtrik off og tråd det tilbage på stopventilen. Også, wrap trådene af stopventiler med blikkenslager er tape til tætning mod lækager.

P-fælden

Fælden er den buede del af røret under vasken, giver en rute fra vasken afløb tailpiece at nedløbsrøret, der går tilbage ind i væggen eller ned i gulvet. En lækage kan udvikle hvor fælden forbinder til et af disse rør, der er placeret på modsatte ender af fælden. Spænd møtrikkerne, der sikker disse forbindelser, ved hjælp af enten dine hænder på PVC nødder eller en rørtang til metal nødder.

Synke kurv si

Vask kurv er skål-lignende mekanisme i vasken afløb. En utæthed under vasken kan udvikle på dette sted. Når kurven er først installeret, blikkenslagers kit bruges til at sikre det, og en lækage kan udvikle gennem halvtosset putty. Også, hvis låsemøtrik nedenunder er strammet for meget, en lækage vil udvikle der, fordi den kurv gummipakskiven presses så meget, at det bevæger sig ud af position. Brug slip-joint tænger til at løsne spændemøtrikken og få adgang til kurven.

Rør og forsyningslinjer

Bortset fra leddene mellem VVS-rør, og forbindelserne mellem forsyningslinjer og stopventiler, kan rør og forsyningslinjer, selv lække. Hvis enten af forsyningsledninger lække, slukke for vandet under vasken første, og erstatte utætte linje. Lappe en utæt rør, eller erstatte det, hvis du ikke lappe det.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com