Hvis jeg skal male mine vægge, hvad skal jeg gøre med min killing eller kat?

December 4

Isolere i ét rum

Katte og killinger kan komme ind i potentielt dødbringende stoffer som paint, paint stripper eller maling tyndere. De kan også komme under fode, når du forsøger at arbejde. Hvis du kun maler et eller to værelser, derefter afsondrethed kat eller killing i et rum, ikke at være malet vil forsikre vil felin komme ind nogen ulykker. Har nogen check på kat eller killing at sikre, at lugten af kemikalier ikke forårsager diarré eller vejrtrækningsproblemer.

Send til Kennel

Hvis hele interiøret i hjemmet er der skal males, kunne kat eller killing sendes til en professionel pet kennel eller en dyrlæge, der tilbyder boarding tjenester. Dette kunne garantere at den kat eller killing ikke vil komme ind nogen farlige kemikalier og vil blive overvåget. Der er tillægsgebyr ombordstigningen at overveje.

Bundlinjen

Katte og killinger kan dø fra niveauer af bly i husholdningernes maling. Katte sluge som regel malingen ved at rense det ud af deres organer med deres tunger. Medmindre katten kan sikkert isoleret i et rum i hjemmet, der ikke skal males, har dyret ombord.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com