Hvordan til at rense vand forkalkning

December 7

Hvordan til at rense vand forkalkning

Har du bemærket nogen hvide pletter omkring din dræn og badekar? Disse er vand forkalkning kommer fra calcium og kalk aflejringer. De er resultatet af hårdt vand, og hvis venstre for lang vand forkalkning pletter vil blive permanent. Permanente pletter kan være grimme, så at forebygge dem, og at slippe dem vil hjælpe kosmetik af vask, vandhane eller spidsende. At få en afkalker kan hjælpe med at forhindre vand forkalkning pletter. For at slippe af eksisterende pletter, men er der flere metoder, du kan prøve.

Instruktioner

•Scrub hvid eddike på vand forkalkning pletter med et krat pensel. Derefter tilsættes lidt vand til pensel, og krat igen.

•Kontrollér en pasta med eddike og bagepulver. Krat pasta på vand forkalkning pletter, og lad pastaen sat til 15 minutter. Derefter vaskes væk pasta med vand og din krat pensel.

•Applicer citron saft til forkalkning pletter og krat. Hvis vand pletter ikke er så slemt, vil sommetider ved hjælp af bare citronsaft arbejde på at slippe af med dem.

•Scrub vand pletter med en blanding af fortyndet blegemiddel--én del blegemiddel til 10 dele vand. Skrub de forkalkede område, skylles området godt og tør det med en håndklæde. Sørg for at du rydde op eventuelle resterende blegemiddel, fordi hvis du læner dig op mod området senere du kan ende med blegemiddel pletter på tøjet. Blegemiddel pletter er permanente.

•Du kan også prøve en store-købte produkt, der er lavet specielt til at fjerne kalk eller vand forkalkning opbygning. Følge anvisningerne fra produktet.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com