Sådan installeres væg fliser eller terrassen asfaltudlæggere først

December 7

Sådan installeres væg fliser eller terrassen asfaltudlæggere først

Betragtning Installation asfaltudlæggere på en gårdhave og tilstødende væg en slags kylling-eller-the-æg dilemma opstår med hensyn til hvilket bør gøres først. På den ene side tyder alvoren på at placere terrassen asfaltudlæggere under væg fliser først kunne yde mere støtte. På den anden side, kræver installere terrassen asfaltudlæggere først vente, indtil mørtlen er sat før gå på den nye terrasse at fuldføre væggen. I sidste ende kommer argumentet ned som du foretrækker. Hvis projektet sker i to faser, således at terrassen tørring har ingen virkninger, gøre den, der har den mest visuelle virkning først.

Instruktioner

•Nail en metal græde afretningslag langs bunden af væggen, en tomme over din terrasse fortovet. Brug en streng plan og kridt linje for at markere bundlinjen for nem placering en græde afretningslag er et udluftet metal starter stribe, der understøtter flisen og tillader fugt at flygte fra bag pavers.

•Staple et lag af metal låsen skærmen til hel væg overflade. Bland nok mørtel, ifølge instruktionerne etiket til at dække tremme. Anvende mørtel over tremme med en bred murske, udjævning det for en plan overflade. Ridse overfladen af væggen med en rive til at oprette en ru tekstur. Tillad mørtel indstille natten over.

•Mix som meget mørtel som du vil bruge i en halv time af belægningen. Smør hver brolægger, anvender et tyndt lag af mørtel, ved hjælp af en hak kantet murske til at fjerne overskydende. Stick brolægger fliser i sted, begyndende med den nederste række på græde afretningslag. Bruge plast flise afstandsstykker, klemmes mellem fliser til jævnt plads dem og lægge den nederste række, smøre hver brolægger og trykke det på væggen med en vride motion til at arbejde mørtlen ind i rillerne i laget tremme.

•Tilføj øverste rækker, afstand med plastik afstandsstykker, på samme måde, tilføjer fuld fliser så vidt muligt. Score asfaltudlæggere med en flise cutter og bruge en mursten sæt og kølle for at opdele dem langs den scorede linjer om nødvendigt. Tilføje asfaltudlæggere på hele væggen.

•Mix injektionsmørtel ifølge instruktionerne etiket, tilsætning af vand og blandes grundigt. Udfylde hullerne mellem hver udlægningsmaskiner med cementmørtel mørtel, bruge en gummi mørtel float. Køre en fælles murske forsigtigt over injektionsmørtel til at skabe et glat, afrundet injektionsmørtel linje. Dyp murske i vand før hvert slag for de bedste resultater.

•Aftør overfladen af asfaltudlæggere med klart vand og en grov mursten svamp til at fjerne gylle fra ansigtet af pavers.

•Installer terrassen asfaltudlæggere på samme måde, begynder den første række 1/4-inch fra væggen under græde afretningslag. Ikke installere tremme, smør asfaltudlæggere og installere dem direkte på terrassen. Blande mørtel og injektionsmørtel i samme forhold som for væggen og bruge en livlig svamp til at rense gylle, før det tørrer. For at installere terrassen asfaltudlæggere først, blot vende processen og tillader 24 timer inden du går på terrassen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com