Hvordan du ændrer kombination på en gammel 175 lærer afløse

May 24

Hvordan du ændrer kombination på en gammel 175 lærer afløse

Master Lock No. 175DLH kombination hængelås tillader brugernes hen til sikre deres ejendom og ejendele og er ideel til brug på skure, gates og garderobeskabe på grund af dens 2 1/4-inch lang bøjle. Låsen, lavet af hærdet stål, er lavet til at modstå opskæring og er sikret ved hjælp af en fire-cifret kombination. Lejlighed, kan du ændre den hængelås kombination for at give ekstra sikkerhed og forhindre, at antallet bliver gættet. Dette er muligt ved hjælp af værktøjet Nulstil, der er inkluderet i pakken med lås.

Instruktioner

•Drej ringer på 175DLH hængelås til numrene på din nuværende fire-cifret kombination. Løft op den hæmmet, sætte den til "Åben" position.

•Sæt værktøjet inkluderet nulstilling ind i det lille hul placeret på den side af låsen. Mens skubbe værktøjet i, drej det 90 grader i begge retninger. Værktøjet forbliver låst i position.

•Drej antallet ringer til din nye kombination. Drej værktøjet Nulstil og derefter fjerne den. Den nye kombination er nu indstillet.

Tips & advarsler

  • Undgå at bruge tal, der kan brydes nemt for din kombination. Dette kan omfatte din postadresse, fødselsdag eller sekventielle numre, såsom "1-2-3-4."

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com