Sådan Fix pibende barstole

December 8

Sådan Fix pibende barstole

At lægge en bar i dit hjem betyder kan du underholde og smide parter, når du vil, og har at bar betyder også at have en række barstole tilgængelige. Bar afføring er designet til at dreje frit, men undertiden drejestol bevægelse er ledsaget af en ubehagelig knirkende støj. Hvis barstole i dit hjem bar område knirkende, isolere kilde til støj er et vigtigt første skridt til at løse det.

Instruktioner

•Drej bar afføring på sin side og undersøge hver af boltene på benene. Stramme enhver løs bolte og derefter flytte bar afføring og kontrollere bolte på alle de andre ben.

•Klik baren afføring så at det hviler på sin plads. Undersøge tilstanden af hver af de bolte, der sikrer plads til rammen. En løs bolt kan forårsage baren barstol for at knirke, men det kan også blive en sikkerhedsrisiko.

•Stram de bolte, der sikre bar afføring sæde til at ramme så meget som muligt. Flip baren afføring højre side op og Drejeligt sæde. Lyt til enhver resterende knirker.

•Åbn en dåse af høj kvalitet spray smøremiddel. Spray smøremiddel på de områder, der stadig knirkende. Dette vil smøre bolte og medvirke til at eliminere knirke.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com