Værktøjer til afstøvning træpersienner

December 9

Værktøjer til afstøvning træpersienner

Træpersienner tilføje varme, skønhed og stil til et hjem. For at bevare skoven og holde træpersienner leder deres bedste, Følg en ugentlig rengøring rutine. Beskyt din investering ved følgende rengøring forslag fra producenten. Ikke hænge træpersienner i fugtige områder i hjemmet såsom den badeværelse eller køkken. Høje niveauer af fugtighed og udsættelse for vand warp og misfarve træet.

Vakuum

Vedhæfte den penslen vedhæftede fil til din støvsuger og vakuum snavs og støv fra blinds. Gøre dette på en ugentlig basis eller efter behov; nogle boliger kræver hyppigere afstøvning end andre. Vinkel lameller mod gulvet, mens du arbejder dig vej, lamel af lamel, fra toppen af blinds til bunden. Vakuum fra top til bund for Lamelgardiner. Vende blinds og vakuum på bagsiden af hver lamel at sikre du fjerne alt støv.

polsk

Mens vaske blinds vil skade dem, fjerner en let fugtig klud sikkert tunge jord fra lukkede træ blinde lameller. Ren og behandle snavset let træpersienner med polsk, træbeskyttelsesmiddel eller citronolie. Farvede blinds, bruge en polsk, der matcher nuance af træ. Dårlig en lille mængde af citronolie, træ konserveringsmiddel eller polsk på en ren, blød klud. Start i toppen af blinds og aftørre hver tremme, fra venstre mod højre, som du arbejder dig op fra toppen af blinds til bunden. Holde hver tremme konstant af grådige ene ende af det mens aftørring. Tørre begge sider af lamellerne. Hvis du har Lamelgardiner, tørre fra toppen af hver lamel til bunden.

Luft

Blæse støvet af træpersienner med en dåse komprimeret luft. Hvis du ikke har adgang til en dåse komprimeret luft, brug en hårtørrer. Sæt hår tørretumbler på den fedeste indstilling tilgængelig. Arbejd din vej fra side til side for vandrette lameller og fra top til bund på lodrette lameller. Vende blinds og Gentag processen indtil støvet er væk.

Bomuldsklud

Brug en bomuld afstøvning klud, afstøvning mitt eller bomuld handsker til at tørre støv væk. Holde tremme konstant af grådige ene ende af det mellem fingrene mens børstning væk støv. Vende blinds og fortsætte med at arbejde fra top til bund på Lamelgardiner eller side til side på vandrette persienner.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com