Hvornår kan jeg beskære min Crape myrter?

December 9

Crapemyrtle, en indfødt i Kina, blev introduceret til America på Middleton sted i South Carolina i 1700-tallet. Det blev hurtigt en sydlige favorit. De store toppe af farverige blomster vises i sommeren når par andre blomster blomstre. Gartnere værdsætte crapemyrtle for sin lethed af pleje. Beskæring denne prydplante på det rigtige tidspunkt af året er en let og givende opgave.

Beskrivelse

Crapemyrtle, undertiden en busk og nogle gange et lille træ, vokser typisk 10 til 25 fod høje. Seneste dværg valg vokse så små som 2 fod høje. Denne prydplante bærer store klynger af blomster, nogle som store som en fodbold, hele sommeren lang. Crapemyrtle er også vokset til dens prangende, muskuløs krop og dens kanel-rød, afskallende bark. Blomsterne kommer i nuancer af rød, pink, lilla og hvide.

Beskæring fordele

Korrekt beskæring af crapemyrtle sikrer et væld af knopper til sommer blomstring. Det er normalt en multitrunked træ. Selektiv skæring giver en stærk kuffert støtte flere blomstrende grene. Det figurer også træet så det sin stammen er vist bedst muligt. Deadheading tilskynder træet til at blomstre hele sæsonen.

Timing

Crapemyrtle blomstrer på nyt træ, hvilket betyder blomsterknopper form på nye foråret vækst. Beskære det helst om foråret før træet begynder at bladre. Skære grene tilbage til en vender udad gren eller bud tilskynder til en åben, vase-formet form. Efter bloom tilskynder beskæring brugt blomsterklaser flere blomstrer et par uger senere. Skiftevis, beskære crapemyrtle i sent efterår eller tidlig vinter efter det mister sine blade.

Tips

Lære, hvordan man beskære crapemyrtle fungerer som en how-to for beskæring mange sommer-blomstrende buske. Vær ikke bange for at skære lange, blomstrende grene at tage indendørs for en plaskende skærm af farve. Dette tjener samme formål som deadheading. Giv aldrig et crapemyrtle et "haircut". Også kaldet topping, resulterer dette i en twiggy baldakin, der ikke understøtter tunge og regn-laden blomstrer. Det efterlader desuden en stumpy udseende træ om vinteren.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com