Hjemmelavet træet rod Stimulator

December 9

Hjemmelavet træet rod Stimulator

Rødderne af træet er den primære kilde af energi, stabilitet og hormonproduktion. Rødderne er også ansvarlig for overvågning og sørger for passende mineraler og vand til træet eller plante. Cirka 80 procent af problemerne i forbindelse med landskab træer er direkte relateret til deres rodsystemer. Træet rod Stimulatorer styrke rødder og anvendes ofte på plantning tid til at hjælpe planter og træer får etableret hurtigere. De bedste typer af træet rod Stimulatorer er økologiske. Du kan købe root Stimulatorer eller lave din egen.

Hvad er træet rod Stimulatorer

Træet rod Stimulatorer er faktisk en form for gødning, der indeholder lavere niveauer af kvælstof og kalium og højere niveauer af fosfor. Desuden indeholde de særlige rode hormoner som indolebutyric syre eller naphthalen eddikesyre. En store-købte eller hjemmelavet træet rod stimulator kan spare uger at få et nyt træ etableret. Det hjælper også for at forbedre den generelle sundhed og kraft af træet i det lange løb.

Willow vand

Hjemmelavet willow vand er en effektiv træet rod stimulerende. Denne stimulerende blev opdaget fra observation at pilegrene vokse meget nemt selv når simpelthen fast i jorden. Skær nogle pilegrene og sættetid dem natten over i en spand vand. Brug dette vand på nyligt plantet eller etablerede træer som en rod stimulerende. Willow vand kan også bruges til alle andre planter, herunder grøntsager. Du kan også bruge grene af yuccas, dogwoods, popler og andre hurtigt rodnet træarter for at gøre root-stimulerende vand.

Hvornår skal du bruge træet rod Stimulatorer

Brug træet rod stimulerende når du først plante træer og derefter en gang hver måned for hele året efter. Hæld den hjemmelavede stimulerende langsomt i trærødder. Træet rod stimulanser er især anbefales, når træer er transplanteret fra ét sted til et andet. De hjælper planterne til at inddrive hurtigere fra stress forårsaget ved at flytte. Hvis du flytter træer tid til at anvende stimulerende umiddelbart i forbindelse med genbeplantning.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com