Hvordan at reparere huller i aluminium

May 25

Aluminium er en alsidig metal, anvendes i byggeri, transport og aeroscience. Dens egenskaber, såsom lav tæthed og korrosionsbestandighed, gør det til en populær og nyttigt materiale. Aluminium er også 100% genanvendeligt og nemt kan repareres. Uanset om du ønsker at lave din aluminium sidespor eller reparere din aluminium båd, kan du vide, hvordan at reparere huller i aluminium.

Instruktioner

Reparation af lille aluminium huller

•Rengør området omkring hullet i aluminium med en svamp dyppet i varmt vand blandet med flydende vaskemiddel. Skyl grundigt med vand for at fjerne vaskemiddel, snavs og debris. Hvis hullet er dele af aluminium løftede omkring det, ligesom flaps, tryk dem ned for at dække en del af hullet til at minimere skaden, hvis klapperne er alvorligt beskadiget eller ujævn, det er bedre at fjerne dem med tin snips eller et lignende værktøj.

•Mix epoxy efter anvisningerne på pakken. Blandingen omrøres med en spartel. Påfør epoxy blandingen på hullet, netop dækker det så problemfrit som muligt. Lad epoxyen for at tørre og hærde hærde grundigt i mindst en time.

•Applicer epoxy blandingen på hullet, netop dækker det så problemfri som muligt. Bruge en spartel til at sprede epoxy på aluminium overflade. Lad epoxyen for at tørre og hærde hærde grundigt i mindst en time.

•Treat det beskadigede område og det nærliggende område samt med fine sandkorn sandpapir.

Reparere store aluminium huller

•Klippe et stykke aluminium om 1 tomme større end hullet, ved hjælp af tin snips. Sted hen over hullet, holde den med en stål clamp.

•Weld patch til aluminium med en propan torch. Varme faklen og starte svejsning hele vejen rundt i kanten. Fortsætte smeltende metal og blanding patch sammen med overfladen af aluminium, før hullet er repareret. Forlade det reparerede område hen til afsvales grundigt og til at helbrede.

•Sand det reparerede område med sandpapir, begyndende med grove grus og derefter flytte til fine-grus. Gøre den lappet område blande problemfrit ind i aluminium overflade så meget som du kan. Male hele overfladen, ved hjælp af metal maling og en pensel til at dække skader og genopfriske udseendet af aluminium.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com