Hvordan man laver Arch vindue belægninger

December 12

Hvordan man laver Arch vindue belægninger

Dækker hvælvede vinduer kan føles ganske spændende og lidt skræmmende. Buen tilføjer et strejf af mystik og elegance, men det synes vanskeligt at styre med simpel vindue behandlinger. En bue byder på unik design muligheder, der bør udnyttes til at fremvise din usædvanlig arkitektur og design og indretning af rummet. Hvis dit stenhvælvede vindue er en enkelt lodret kolonne, kan du dekorere vinduet med et par kroge og nogle stof. Du vil blive overrasket over hvor godt det ser ud.

Instruktioner

•Anbring en høj stige foran dit stenhvælvede vindue, sà ¥ du kan arbejde over svangen lettere. Måle bredden af vinduet og markere midten. Mark over vinduet trim fire inches. Skrue din første swag krog eller knappen ind i væggen ved hjælp af en skruetrækker. (En swag knap eller krog er omkring en tomme i størrelse og det stikker ud fra væggen omkring en tomme.) Hvis du ikke skrue ind i en stud, bruge en væg anker passende til din type af væg.

•Measure fire inches ud fra hver side af vinduet trim, efter svangen, og skrue i en anden swag krog eller knap på hver side. Fortsætte montering hægter eller knapper langs den fulde kurve af buen. Foranstaltning 2/3 højden af vinduet og montere et gardin hold tilbage eller tie-back fire inches uden for vinduesrammen på hver side.

•Measure fra top-mest swag krog på gulvet og tilføje tre inches til hems. Hvis du ønsker gardiner til pyt på gulvet, tilføje mere stof som ønsket. Måle bredden af vinduet og ganger med to for dit stof bredde. Skåret dit stof.

•Measure fra center top swag krog til bund i den hvælvede rude område (det er det punkt, hvor det hvælvede vinduet overgange til et typisk vindue eller bunden af buen) og tilføje 1 1/2 inches.

•Sæt to rektangulære paneler af stof ansigt side sammen på bordet. Holde inde indre at den lange side af stoffet er længden af forhænget, så din gardin toppen (korte side) kan være at din venstre og vendt sidelæns for at passe på bordet. Måles fra det øverste venstre hjørne af gardin-top down-side til bunden af arch måling. Let skitse arch kurven på bagsiden af stoffet og skære kurven.

•SEW en 1/2-tommer dobbelt hem omkring alle sider af hvert stof panel. Sy gardiner ring til bagsiden øverste kant af gardinet på det længste sted i stoffet. Måle otte inches og sy en anden ring for hver swag krog. Gøre dette med begge gardin paneler.

•Hook din to center ringe over center swag krog. Krog hver ring til hver side på sin egen krog. Stof mellem kroge bør hul frem. Binde et bånd og sløjfe omkring slips-bagsiden tillader bånd at være mere løs, så den øverste arch stof kan swag. Tillad den resterende gardin til at falde, og pyt på gulvet, hvis det ønskes.

Tips & advarsler

  • Slips-backs kan være lavet af samme stof som tæppet, smykker, bælter, kvaster, reb eller enhver form for materiale tilgængelig. Hvis du skal justere dine gardiner, blot tilføje den samme mængde af stoffet i en liner stof og sy de to stoffer sammen back-to-back.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com