Den bedste lim til porcelæn flise

December 15

Den bedste lim til porcelæn flise

Porcelæn fliser, som er opvarmet til højere temperaturer end keramik og laves en sand-baseret formel, er stærkere og mere tætte end keramiske fliser. De er også mindre vand absorberende, hvilket betyder, at det er meget sværere at finde et klæbemiddel, der vil holde disse fliser på plads.

Klæbemidler af høj kvalitet

Flise Rådet of North America anbefaler at bruge den højeste kvalitet selvklæbende for porcelæn fliser. Keramiske fliser, for eksempel, som absorberer mere vand i daglig brug, vil grab fat i limen, så det er nemmere at bruge. Men da porcelæn ikke, de anbefaler en epoxy eller latex ændret thinset.

Klar blandet lim

Klar blandet klæbemidler kan nogle gange være problematisk med porcelæn fliser. Disse klæbemidler, afhænger af fordampning til at tørre dem ud. Da keramiske fliser absorberer vand, ville det hjælpe fremskynde den fordampning proces, så limen tørre jævnt. Men da porcelæn flise absorberer så lidt vand, klar blandet limen kan tørre ujævnt og nogle gange ikke alle. Fliserne kan falde og bryde selv efter måneders brug, hvis limen ikke er helt tørre.

Holde på plads

Uanset hvilken lim, du vælger, være opmærksom på, at porcelæn brug for ekstra hjælp hvis du lægge det på en væg. Være parat til at holde det på plads, mens du venter for limen tørrer. Plastik afstandsstykker kan gøre tricket.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com