Hvordan man kan skære & Fjern beton

December 16

Hvordan man kan skære & Fjern beton

Bygherrer typisk skæres beton i håndterbare segmenter med stærke Rundsave, smadre segmenter med trykluftshammer eller slæde hamre og fjerne de knækkede skårene ved håndkraft. Skæres med en slibende murværk klinge, forbliver omkredsen af et segment glat og ren, mens interiøret splintres i små bidder. Selv om professionel murværk cut-off Save er til rådighed for udlejning på de fleste hjem forbedring butikker, en høj kvalitet, håndholdt rundsav udstyret med skærer en diamant-kantet murværk klinge effektivt gennem beton.

Instruktioner

•Mark i hjørnerne af din konkrete cut med et målebånd og en blyant eller tømmer oliekridt. Tømmer farveblyanter er en type af voks blyant. Hvis en lineal strækker sig mellem tilstødende hjørner af snittet, bruge lineal og tømmer oliekridt at lægge ud omkredsen af snittet. Alternativt, strække kridtstregs strengen mellem tilstødende hjørner og snap streng mod de konkrete overflade til opsætning af omkredsen af snittet.

•Tag på handsker, beskyttelsesbriller og en ansigtsmaske; flyvende skårene af beton forvolde alvorlig skade og konkrete støv kan forårsage respiratorisk skader. Vedhæfte en murværk klinge til rundsaven. Release dybde justeringslag knyttet til side eller toppen af den så bundpladen. Skub bundpladen op eller ned for at justere dybden af vingens skåret til mellem 3/8 tomme og 1/2 en tomme.

•Rest den bundplade næse nær hjørnet af en af de afskårne sider. Juster savklinge med kridt eller voks layout linje. Greb savens pistolgreb greb med den ene hånd og savs top greb med anden hånden. Aktivere saven og sænk forsigtigt klingen ind i linjen cut indtil de så bundpladen hviler flush mod betonoverfladen.

•Skub saw flere fødder gennem linjen, deaktivere saven og fjerne saven fra linjen cut. Vende tilbage til begyndelsen af snittet og køre saven gennem de scorede beton; at gøre to passerer gennem hver skåret segment sikrer en grundig klip.

•Klippe et par fødder af den layout linje på et tidspunkt, passerer gennem hver score to gange før opskæring i et nyt segment. Når du når til slutningen af den side, du arbejder på, vende tilbage til begyndelsen af snittet og vende den saw retning for at fuldføre snit i den modsatte ende af siden. Brug denne metode til at score hele omkredsen af snittet.

•Forøgelse nedskæring af 3/8 til 1/2 tommer og Gentag opskæringsprocessen langs segmentets perimeter dybde. For standard plader, skåret til en endelig dybde på omtrent 1 tomme. Placer en jackhammer på midten af den scorede segment, 6 til 8 inches væk fra segmentets perimeter. Bryde segmentet i bidder med jackhammer. Alternativt, bruge en forhammer til at bryde segmentet i bidder. Hvis du bruger en forhammer, strike slab 6 til 8 inches fra sin omkreds.

Tips & advarsler

  • Kontakt producenten af din sav retningslinjer for at afgøre, om dit udstyr kan håndtere skære beton; skære beton med en svag så kan beskadige den saw motor.
  • Hvis skære beton indendørs, maske tilstødende rum med plastik og korrekt ventilere arbejdsplads for at fjerne overskydende konkrete støv.
  • Overveje at leje en tilkoblet våd så for tykke plader; tilkoblet Save trænge ofte en fod eller mere til betonoverflader.

© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com