Sådan Fix en ismaskine, når isen ikke vil falde

May 29

Is beslutningstagere påberåbe sig en simpel metalstang til droppe is, der fungerer som en sensor. Denne bar flytter fra op til ned og tilbage igen, afhængigt af om ismaskinen aktivt dropper is i bedriften bin eller om alle gjort isen er blevet droppet. Til tider, kan ice maker metal bar blive fast i den forkerte holdning, resulterer i is, der ikke vil slippe eller en placering, der bliver for fuld. Heldigvis kan du hurtigt fejlfinding og løse din ice maker, når din is stopper falder.

Instruktioner

•Kontroller ice maker's vigtigste netledningen er ikke kommet løs fra stikkontakten. Sæt det i igen, hvis dette er tilfældet.

•Kontroller din ice bin er ikke helt fuld af is. Hvis du ikke har brugt isen tilgængelige for dig, stopper is dropping og oprustning af gamle is vil stige op på din ismaskine og kan forstyrre den normale drift af maker's metal bar. Rydde eventuelle gamle, overskydende is i din ice maker og se om det løser problemet.

•Kontrollér orientering af ice maker metal bar. Det er en tynd bar, der næsten ligner en bøjle. Det er placeret i øverste højre eller venstre side af din ice maker, afhængigt af din nøjagtige model. Sikre, at baren er i positionen "ned" ved simpelthen at manipulere bar med hænderne. Hvis værktøjslinjen er i positionen "op", gjort ice ikke.

•Rengør den plast bakke, der holder isterninger, hvis du har en flex-stil ice maker. Calcium kan bygge på denne bakke over tid, hvilket vil forårsage kuber til at holde på plads og ikke udleveres korrekt under ice maker's normale cyklus. Sættetid bakken i eddike natten til at rense det, derefter returnere den til køleskabet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com