Sådan fjernes Rust fra Pool stiger

June 1

De fleste pool stiger er lavet af rustfrit stål, som er meget modstandsdygtigt over for rust. Dette er en god ting, da en stor del af disse stiger vil blive under vandet i et miljø, der er yderst befordrende for rust dannelse. Dog over tid pool vil kemikalier generelt skabe en situation, hvor nogle rust vil danne på din pool stiger. Mens forebyggende vedligeholdelse er bedst, kan du fjerne rust fra din pool stiger og endda forhale yderligere dannelse på ubestemt tid med den rette behandling.

Instruktioner

•Tag stigen fra poolen. Tør ned af stigen med en tør klud for at sikre det er helt tørt.

•Kombiner en kop bagepulver og en kop af pulveriseret sæbe i en spand. Tilsæt vand nok til at gøre en tyk, smørbar pasta.

•Coat hele overfladen af stigen med din rengøring pasta. Afhængigt af hvor stor stigen er, kan du nødt til at blande mere pasta. Sørg for, at enhver rustent steder navnlig er helt skjult under pasta.

•Dampen din nylon skrubber og komme til at arbejde. Hvis du kan se "korn" af rustfrit stål, prøv at skrubbe hovedsageligt med korn. Men det er ikke altid synlige på pool stiger, så du kan bare nødt til at skrubbe. Som du krat, vil bagepulver og sæbe fjerne rust.

•Rinse ned af stigen. Bruge en haveslange til at skylle alle de resterende pasta ned af stigen. Brug masser af vand, og hold øje med pletter af rust du kan have overset. Hvis det er nødvendigt, kan du ramme dem igen med den rengøring pasta og skrubber.

•Tør stigen. Brug fast tryk og polere det med en ren, tør klud. Sørg for, at metallet er helt tørt, før du går videre.

•Wax af stigen. Et lag af automotive voks kan dramatisk forbedre din stigen odds, når det kommer til kæmper mod rust. Brug en ren klud til at anvende voks i cirkelbevægelser. Du vil sandsynligvis nødt til at lade voks sæt i 10 til 30 minutter, men da alle mærker er lidt forskellige, henvises til den specifikke producentens anvisninger til at bestemme hvor længe at vente efter ansøgning før polering.

•Buff pool stige. Brug en ren, tør klud og fast tryk. Når alle de overskydende voks er blevet fjernet, er din mousserende pool stigen klar til at blive erstattet i poolen.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com