Nye veranda eller dæk ideer

December 21

Nye veranda eller dæk ideer

Nyt indgangsparti og dæk tørster farve og stil blandet med funktion og elegance. Hvis du vil oprette et indbydende, charmerende rum, fylde området med disse tilbehør og elementer, der afspejler dit hjem og din egen personlige stil. Fremlægge en ny veranda med tilstrækkelig plads til at sikre, at gæsterne har en komfortabel plads til at slappe af. Bringe i farve og tekstur til dækket ved hjælp af udendørs tekstiler set i overdimensionerede puder. Ved at dekorere det nye rum med favorit stykker, bliver din veranda og dæk en udvidet boligareal at nyde hele året.

Udendørs siddepladser

Tilføje siddepladser i hele rummet til at oprette private, intime områder til udendørs opholds- og spiseområder. Et sæt af udendørs metal eller vidjer stole fordelt rundt spisebord skaber et sted til at nyde aftenmåltider. Bænke placeret omkring verandaen eller langs en transportabel ildgruben skabe en hyggelig vignette du kan nyde året rundt. Fritstående cedar bænke skjules i et hjørne giver en intim plads til at nyde under udendørs parter og producerer en duftende, jordagtig aroma. For at oprette skygge til en solfyldt veranda, sat op udendørs paraply til at give en cool pusterum fra varmen.

Blomster

Fyld din nye veranda eller dæk med planter til stil og dynamik. Overdimensionerede containere fyldt med stedsegrønne buske oprette en langvarig, frodige display. Opstaldet sammen og rundt i periferien af pladsen, kan de også oprette en interimistiske hemmelig raster. Tørke-tolerante planter såsom cosmos og zinnia kan hjælpe dig skære ned på mængden af vand der er nødvendig og skabe en lav vedligeholdelse miniature haven. Oprette et brændpunkt langs plads med et potteplanter dværg træ som en dværg japansk ahorn eller rose træ. For at holde blomst beholderen let at manøvrere rundt i rummet, kan du prøve en letvægts glasfiber pot.

Tilbehør

Dekorative tilbehør kan sætte fut i en ny veranda eller dæk og bringe en legende fornemmelse til rummet. Oprette højde til rummet ved at hænge udendørs vægkunst langs en ydervæg i våbenhuset. Store stykker som en væg-monteret metal skulptur giver et uventet designelement i rummet. Komfortabel, Plys puder over dæk og våbenhus siddepladser tilbyder ekstra komfort samtidig skabe farve omkring pladsen. Udendørs materiale såsom lærred skaber holdbare og vejrbestandige puder, der kommer i en bred vifte af størrelser og farver. Ekko farverne fundet inden for i nærheden blomsterfyldte containere, når du vælger puder. Bringe i varme og gnistre med dekorativ udendørs lys. Et sæt af udendørs lanterner hvile over tabeller og langs omkredsen af rum skaber en indbydende føler. String udendørs lys omkring nærliggende træer eller udendørs strukturer såsom Dorne til en magisk glød i din have.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com