Hvordan man dyrker Hominy dig selv

December 23

Hvordan man dyrker Hominy dig selv

Majs har en lang historie i Amerika. Det er en varm sæson årlig urt, der producerer blomster, bliver ørerne vi kender fra sommer grill. Majs, pozole, majs og mange andre navne har fået til vegetabilske. Det er jorden, stegt, tørret, dampet og kogt i næsten enhver måde, du kan forestille dig. Hominy er resultatet af en proces, der fjerner huden fra de enkelte stykker af majs. Hominy er blødere kødet under huden og anvendes på dåse eller som et korn. Zea Mays er det traditionelle udvalg af majs, der er gjort til hominy og majsmel.

Instruktioner

Voksende majs

•Till et felt eller bed to uger før datoen for den sidste frost. Bland i 5 til 7 inches af kompost i en dybde af 12 inches og derefter rake i sengen for at fjerne ukrudt, sten og rødder.

•SOW majs frø to uger efter datoen for den sidste frost når jordbund har opvarmes til ca 60 grader Fahrenheit. Angive en sprinkler på sengen inden plantning i 15 til 20 minutter at tilføje dyb fugt til sengen.

•Plant frø bare dybt nok til at dække let med jord. Du kan arrangere frø i klumper eller rækker. Planter, der vokser i klumper kan selv støtte 6-foot-tall stilke. Plantefrø mere end du ønsker planter så du kan sikre, at mindst nogle spire. Du kan tynde dem senere. Soen nøje, inden for 2 inches fra hinanden.

•Hold sengen jævnt fugtig i top 4 inches indtil spiringen opstår. Tynde planter i to uger til en afstand af 12 inches. Give 1 tommer vand pr. uge spredt ud over flere dage. Overrisle fra bunden for at forhindre mug på bladene. Holde sengen weed gratis, så der er ingen konkurrenter for næringsstoffer og fugt.

•Spread gødning omkring planter når de er 12 inches høj. Reservere en tomme omkring stilke, som er fri for gødning til at forhindre rot. Høst 90 dage efter såning.

Gør Hominy

•Tag blade fra majs ører og vasker dem. Afbrød majs og sætte det i en skål. Sætte en stor gryde med 2 Potter vand til kog. Tilføj 2 1/2 tbsp. læsket kalk.

•Pour i majs og tilsæt 3 tsk salt. Lad corn simre i flere timer, eller indtil skind glide ud nemt. Vandet vil være oversået med dem. Fjern gryden fra varmen.

•Anvend en hulske til at skimme off de skind, der flyder på overfladen af vandet. Hæld blandingen i en salatslynge at adskille resten af skind. Skyl de resterende majs kødet godt. Hominy er klar til brug.


© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com