Hvordan man opbygger en Pergola i landskabet

June 2

Hvordan man opbygger en Pergola i landskabet

En pergola er en skygge dækning eller en løvhytte, der fører fra det ene sted i haven til en anden. Det kan være udformet på mange former med mange forskellige materialer. Her er nogle oplysninger om hvordan man opbygger en pergola i landskabet.

Instruktioner

•Hvis du vil opbygge en ordentlig pergola, skal du nok plads til at sammenkæde en del af dit landskab til en anden. Det kan være så simpelt som fører fra huset til en anden haven område, eller det kan være et dekorativt element, der skaber et knudepunkt eller overgange to forskellige liggende områder.

•Eftersom strukturen af en pergola er lavet for at gå under, det er vigtigt at sørge for, det er bygget kraftigt. En struktur kan blive bygget af regelmæssige byggeri træ ligesom pine, cedertræ eller redwood, smedejern, bambus eller bøjet pilegrene, kobber rør eller andet materiale. Give ethvert byggeri solid footings i cement og sørg for understøtter er stærk nok til at understøtte tunge vinstokke eller kraftig vind. (Bemærk hvor stærk vinstokke har vippet understøtter i billedet ovenfor).

•Der måde at bygge en pergola er at vokse det. En levende pergola kan bygges af uddannelse træer eller heavy-træbevoksede vinstokke i en tunnelstruktur. Rødderne vil sørge for, at instituttet er dyb og solid. Du kan være nødvendigt at konstruere en ramme for at træne dine planter på. Rammerne kan være permanent eller aftageligt, når planterne er gammel nok til at opretholde deres form uden støtte.

•Hvis du bruger dekorative materialer i opbygningen af en pergola i din landskab, kan du ikke ønsker at dække det med planter. En mere grundlæggende struktur vil blive en prangende knudepunkt med blomstrende planter sprawling over pergola ramme. Blåregn er ofte anvendes til dette formål. Sørg for at de bærende bjælker er mindst 4 x 4's eller vin er stærk nok til at fastgøre mindre indlæg som det vokser. En grapevine kan dække din pergola med spiselige skønhed, der skaber en Middelhavet føler med de drue klynger dinglende ned gennem tagdækning grene. Eller prøve andre dekorative vinstokke, der blomstrer i spændende farver.

•Build en pergola i landskabet til at vandre gennem en plads, til at danne et opholdsområde, fører fra det ene område til det andet, og at design i en overdækket gangbro. En pergola kan være en vidunderlig aktiv for et landskab. Bygge det stærkt og solidt og din pergola vil give dig år af nydelse og tilføje karakter til din landskab.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com