Sådan konverteres en skærm til en CCTV

December 25

Sådan konverteres en skærm til en CCTV

CCTV (lukket circuit television) kameraer ses typisk med dyre skærme, der accepterer BNC (British Naval stik) indgangene. Disse er standardforbindelse til CCTV-kameraer. Men, hvis du vil se dine kameraer med en standard CRT (cathode ray tube) computerskærm eller en computer fladskærm, der er en måde du kan gøre dette billigt.

Instruktioner

For skærme med en Video RCA-indgang

•Plug kameraet output til BNC tønde og tønde til BNC til RCA-adapter.

•Plug RCA-udgangen af adapteren ind RCA videoindgangen på din skærm (denne indgang er normalt farvet gul). RCA til BNC adapter har ikke konvertere signalet; det blot tilpasser forbindelsestypen. RCA til BNC adaptere koster mindre end $5 online.

•Indstil dit skærm for de relevante AUX (auxiliary) input. Du kan have til at bruge din fjernbetjening eller gå ind i din skærm menufunktion til at vælge denne indgang. Du bør nu kunne se dit CCTV kamera på skærmen. Hvis du har et TV, som har en RCA videoindgang, kan du se din CCTV kameraer med en RCA til BNC adapter så godt. Du kan også bruge RCA til BNC adapter til at registrere en enkelt kamera med en video eller en DVD-optager, så længe det har en RCA video input.

For skærme uden en Video RCA-indgang

•Sæt din monitor kabel i CCTV til VGA konverter. CCTV til VGA konverter er en anordning, der konverterer 1 volt top til top kamera signal til et signal om din skærm kan bruge. Denne enhed er dyrere end RCA til BNC adapter, typisk omkring $50 hvis købt på internettet.

•Plug dit kamera i CCTV til VGA konverter.

•Drej på konverteren og følg instruktionerne converter set-up. RCA til BNC adaptere er drevne enheder, så du får brug for en ekstra stikkontakt.

Tips & advarsler

  • Hvis du har en DVR (digital video recorder) som en del af dit CCTV system, kan du få vist output fra denne enhed bruger en RCA til BNC adapter eller et CCTV til VGA konverter.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com