Hvordan til at Bolt en Toilet Tank til et Toilet

December 26

Med en to-delt toilet omfatter installationen sigtning tanken oven på skålen, som er normalt placeret på toppen af nedløbsrøret først. Du kan også bolt tanken til skålen først, og installere de to stykker som én enhed på nedløbsrøret. Forbinder to og derefter installere dem sammen, men skaber en tungere byrde for at løfte og installere. Husk at medtage alle de nødvendige komponenter, fordi forbindelsen mellem tank og skål er afgørende for hvordan den toilet funktioner, og hvorvidt det lækager i visse områder.

Instruktioner

•Skub tank til skål pakning, som er store, kegle-formet gummipakning, ind i den store flush hul oven på skålen, bag området sæde. Det kaldes også en spud pakning. Placer pakning med den smalle ende ned.

•Lift tanken og Placer det direkte oven på skålen. Gøre den store møtrik i bunden af tanken, der forbinder til flush ventilen inde i tanken, går ind i tanken til skål pakning. Også, linje de to eller tre mindre huller i bunden af tanken med de tilsvarende to eller tre huller i toppen af skålen.

•Anbring en gummiskive over hver af de mindre huller på tank bund. Indsætte en bolt ned gennem hver skive, og hullerne.

•Skub en metal spændeskive på hver bolt, fra nedenunder. Følg med en møtrik på hver bolt, hånd stramning hver enkelt. Holde hver bolthoved fast inde i tanken med en skruetrækker, og afslutte stramning hver møtrik med en topnøgle, udstyret med stikkontakten i korrekt størrelse. Over stramme ikke møtrikkerne, eller du kan knæk skålen.

•Tilslut den toilet levering linje til afspærrings-ventilen, hvis det ikke allerede er fastgjort. Spænd den med en skruenøgle. Forbinde større møtrikken på den modsatte ende af fødeledningen til gevind udfylde ventil skanken, der stikker fra bunden af tanken. Hånd spænd møtrikken og spænde det en yderligere en kvart omgang.

•Drej den afspærringsventil mod uret, til fyld tanken med vand. Skylle toilettet og kigge efter eventuelle lækager nedenunder tanken eller fra levering linje forbindelser.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com