Sådan installeres et dobbelt Hung fuld indramme rude

December 28

Dobbelt hang Vinduer tilbyder muligheden for at slide både top og bund vinger åbne. Disse Vinduer tilbydes i mange forskellige materialer, herunder vinyl, aluminium og træ. Uanset hvilken type af dobbelt hang vindue har de alle de samme installationsvejledning. Med de rigtige materialer og de rigtige vejledning, kan dobbelt hang Vinduer blive installeret nemt.

Instruktioner

•Measure ru åbning af vinduet for at afgøre, hvilken størrelse vil være nødvendig. Køre et målebånd i bredden af vinduet på tre separate steder herunder toppen, bunden og midten af vinduet. Optage målingerne. Måle højden af vinduet på samme måde, registrering tre forskellige målinger på venstre og højre side og i midten. Tag de mindste indspillet måling for både højde og bredde og bruge dem til vinduet.

•Applicer silikone fugemasse til side jambs og hoved på ydersiden af huset. Køre en perle af fugemassen omkring flange. Løft vinduet i den ru åbning og aflæsse det at placere. Skubbe omkring ydersiden så det kan tiltræde fugemasse. Kontroller, at det er niveau.

•Tack windows på plads med 1 3/4-inch tagdækning negle til side og top jamb. Indsæt shims mellem jamb og vinduet på begge sider til det niveau. Kontrollere at sikre alt er niveau og indsætte 1 3/4-inch tagdækning negle i flange i hvert andet hul.

•Trim off de overskydende shims og indsætte backer stang på indersiden langs karmen. Forsegle det med en perle af silikone på tværs i bunden. Forsegle inde langs jamb med fugemasse og anvende blinkende bånd på ydersiden af vinduet langs flange til at forsegle alt. Overlap de blinkende tape på karmen og på siderne og center.

•Applicer trim omkring ydersiden af huset ved sømning det omkring vinduet. Foranstaltning til størrelse og skære det med en miter så til at passe. Flytte til indersiden af huset og Gentag den samme procedure, indsætte et søm hver seks inches omkring trim.

Tips & advarsler

  • Altid brug sikkerhed goggles når arbejder med en sammensatte gering så som stykker af træ kan flyve op og udgøre en fare for øje.

© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com