Hvilke årsager pH i en swimmingpool til holde stigende?

December 29

Hvilke årsager pH i en swimmingpool til holde stigende?

En baggård pool giver en forfriskende sommer oase til din familie og venner. Få ting er helt ligesom en kølig dukkert på en varm dag. At holde den pool pH på det rette niveau sikrer, at dit vand vil gnistre og vandet vil være forfriskende for dine gæster. Regelmæssig afprøvning af pH i vandet og opretholde den kemiske balance er afgørende for en ren, sikker swimmingpool.

Om pH

PH er et mål for koncentrationen af brint-ion i vand, som afspejler mængden af surhedsgrad eller alkalinitet. PH-værdien af din swimmingpool er den mest betydningsfulde faktor i din pool kemi. Det påvirker balancen af alle kemikalierne i poolen. Rette balance af kemikalier sikrer, at vand beskadiger ikke pool komponenter og vil ikke være irriterende for svømmere øjne.

PH-niveau varierer fra 0, meget stærk syre, til 14, stærke alkalinitet. Et niveau på 7 er neutral pH. Den ideelle bassinvandet har et svagt basisk pH mellem 7.4 og 7.6. Dette niveau er det mest komfortable for det menneskelige øje og giver mulighed for optimal udnyttelse af frie klor i vandet. En pH 7.2 er det laveste niveau, der anbefales, og en pH på 7,8 er det højeste niveau.

Totale alkalinitet

Totale alkalinitet er en indikator for vandtæthed til ændringer i pH. Det normale spektrum af totale alkalinitet er 80 til 150 dele per million (ppm). Høj pH opstår, når den samlede alkalinitet er høj. Uklart vand resultater, og den desinficerende kapacitet af vandet er faldet. Skala kan danne, og filter kan medføre problemer, hvis venstre ubehandlet.

Årsager

Desinfektionsmidlet du vælger kan være en kilde til stigende pH. Calciumhypochlorit, en granuleret eller pellet form af chlorering, har en høj pH-værdi på 11,7, som kan øge pH i din vand. Natriumhypochlorit, en flydende form, er ikke stabiliseret. Det har en høj pH mellem 10 og 13, som vil påvirke din pool pH så godt.

Effekter

Hvis pH-værdien i bassinvandet er under 7.2, er der et hurtigt tab af alkalinitet. Klor forsvinder hurtigt. Vandet forårsager øjenirritation, gips vægge kan blive ætset eller farves og metal fittings blive tæret. På den anden side, hvis pH er over 7,8, er klor aktivitet langsom og ineffektiv. En høj pH niveau forårsager øjenirritation. Skala kan danne på væggene, vandet bliver overskyet og dit filter vil blive overanstrengt.

Forordning

Den bedste metode til at holde din pool vand på ideel pH-niveau er at teste det dagligt med en pulje testkit. Hvis din pH er for høj, sænke det ved at tilføje en syre, saltsyre eller natrium bisulfate. Når du tilføjer syrer til din pool, tilføje dem til vand i den dybe ende af bassinet, undgå kontakt med fittings. Tilføje syre til din pool efter anvisninger på pakke, at holde pumpen kører når du tilføjer kemikalierne. Efter tilsætning af kemikalier, tillade vand at recirkulere cirka fire timer. Teste vandet, og tilføje ekstra syre, hvis angivet.


© 2021 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com