Liste over indfødte Florida planter

June 6

Florida er en karakteristisk stat med en bred variation af indfødte planter, der lever i sumpe, græsland og endda sandjord i de nordlige regioner af staten. Nogle indfødte planter, Florida har også en eksotisk kig til dem gør dem perfekt landskab indretning. De fleste indfødte Florida planteliv nyder fuld sol og fugtig jord.

Cana Lily

Cana lily er en native Florida blomst, der nyder fuld sol og fugtig jord. Denne plante er også kan tilpasses til andre typer af jord. Disse blomster er lys gul med lys grønne blade, der vokser meget store. Løvet vokser lige op i luften og surround-blomsterne. Løvet bliver meget høje, men højden på blomsterne kan nå op til 6 fod. Disse blomster vokse meget hurtigt og tiltrækker bier og sommerfugle.

Crinum Lily

Crinum lily er en anden indfødte Florida plante, der kan også vokse meget høj nå højder på op til 6 fod. Denne plante har fuld sol til halvskygge og fugtig let sur jord. Kronblade af blomster fan udad. De er hvid med lilla striber. Vælg crinum lily f du ønsker en plante, der virkelig skiller sig ud. Løvet er lang, tynd og lys grøn.

Bromeliads

Bromeliads er indfødte Florida blomster, der vokser meget langsomt. Disse planter er ofte set langs motorveje og endda i nogle Florida sumpe. Disse blomster nyder fuld sol og halvskygge. Plant dem i veldrænet fugtig sandjord. Bladene er mørkegrønne og blomsterne er dyb pink. Som blomsterne vokser flopper de. Denne plante er ideel til dekoration af fortove.

Florida ahorn

Florida ahorn er et andet indfødt plante findes i North Florida. Bladene er stjerne formet og grøn eller gylden i farven afhængigt af årstiden. Dette træ kan også nå højder på op til 60 fod høje. Florida ahorn træer har brug for fuld til delvis skygge og de trives i sur jord. Florida maples tiltrækker ofte fugle og andre vilde liv.


© 2020 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com