Hvordan til at udvinde olie fra Cedar

January 1

Hvordan til at udvinde olie fra Cedar

Cedertræ olie er den æteriske olie fra cedertræ. Det har en behagelig duft et sted mellem frisk blyant spåner og sandeltræ. Cedertræ olie er anvendt i parfumer og til muskelsmerter, hovedpine og andre sygdomme. Kommercielt fremstilles det enten ved dampdestillation eller ved destillation af træ under pres med kuldioxid. Udstyr til CO2-destillation er dyrt og det er svært at købe en stadig bruge hjemme på grund af føderale bestemmelser. Men der er en måde at udvinde små mængder i hjemmet. Der er to metoder: ved hjælp af damp eller ved hjælp af en olie base.

Instruktioner

Dampdestillation

•Fyld bunden af rustfrit stål pot med en 1-tommer niveau lag af cedertræ blade, bær og bark. Placere de rene Tom kan i midten og derefter pakke mere cedar rundt kan næsten til toppen af dåsen. Hæld 4 kopper destilleret vand omhyggeligt omkring ydersiden af dåsen, over cedertræ.

•Sæt pot over høj varme og bring i kog. Tænde for varmen ned lav, således at vandet forsigtigt ulmende og du kan se damp. Lægge låg på gryden op og ned så håndtaget i centrum hænger ned i dåsen i midten. Fyld låget med isterninger.

•Tøm smeltet isen, som nødvendigt og hurtigt at kontrollere mængden af væske i dåsen. Sæt det øverste låg og tilføje flere is til toppen. Når der er slukke omkring 3 kopper væske, kaldet hydrosol, i kan, for varmen. Kassér cedar blade, bark og bær. Strain enhver resterende vand i bunden af gryden og føje den til væske i dåsen.

•Pour hydrosol i sovs separator måling kop og lad det køle. En fedtet væske, der flyder til toppen er ren cedertræolie æterisk olie. Hæld så meget hydrosol, som du kan i en anden beholder. Bruge pipetten eller bomuld bolde til at afhente den æteriske olie og presse den ind i en lille mørk glasflaske.

•Brug hydrosol i en sprayflaske som et værelse deodorizer, spray på tekstiler at opfriske dem, bruge som en krop tåge efter brusebad. Gemme hydrosol og den æteriske olie i køleskabet. Bruge den æteriske olie i lotion, cremer og massageolie eller i en diffuser.

Olie eller alkohol Base

•Wash af glas og låget grundigt i varmt sæbevand, skyl og tør grundigt. Fyld krukken fuld med cedertræ blade, bær og bark. Hæld almond eller grapeseed olie eller vodka over cedar, indtil krukken er fuld. Skru låget på og gemme i en mørk køligt i en uge.

•Pour olie eller vodka og cedar gennem et dørslag i en skål. Kassér cedertræ. Vaske og tørre krukken og hæld cedar-duftende olie eller vodka tilbage i krukken.

•Brug den cedar-duftende olie i lotion, cremer og massage olie. Brug cedar-duftende vodka tinktur som en base for parfume, som et organ spray, spray på ømme muskler og led.

Tips & advarsler

  • Du kan bruge disse teknikker til at udvinde æteriske olier ud af andre urter. Prøve at fylde et glaskrukke med citron blomster eller rosa blomster og dække med olie eller vodka.
  • Prøv destillation af rosmarin eller citrongræs eller nogen andre duftende urter, som du kan høste i store nok mængder.
  • Tag ikke cedertræ olie, hydrosol, massageolie eller tinktur internt.
  • Holde dit produkt utilgængeligt for børn.
  • Gøre en lappetest før du bruger dit produkt på store områder af huden. Sætte en dab af æterisk olie, hydrosol, massageolie eller tinktur på armen inner. Dække med en forbinding. Efter 24 timer, kontrollere området for at se om der er nogen bivirkninger såsom udslæt, kløe eller hævelse, angiver du er allergisk over for produktet og skal ikke bruge den.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com