Sådan tilføjes en løvhytte til et dæk

January 2

Sådan tilføjes en løvhytte til et dæk

En arbor på et dæk giver et skyggefuldt område til at placere en plads eller nogle planter, der ikke kan tåle for meget sollys. Du kan bygge en arbor i en lignende måde at hvor en veranda ramme eller andre dæk dækker er bygget, kun i mindre målestok. Tilføje en løvhytte til et dæk, der vil sidst i mange år kan opnås ved hjælp af DIY standardmaterialer, og uden at sprænge banken.

Instruktioner

•Klippe fire stykker af two-by-four til en længde på 96 inches, ved hjælp af en rundsav. Skær otte stykker af two-by-four til en længde på 12 inches, og fire stykker til en længde på 56 inches. Skåret en anden otte stykker af two-by-four til en længde af 8 inches. Skære ene ende af hvert 56 tommer lange stykke med en 35-graders vinkel på tværs af sin 4-tommer-dækkende ansigt.

•Sæt to af 56 tommer lange stykker sammen med cut vinkler overfor hinanden til at danne en spidse bue. Skrue et L-beslag til begge, for at holde sammen på stumperne. Twist en 6 tommer lange skrue diagonalt gennem begge stykker på toppen af buen til at styrke fælles. Gentag med de anden 56 tommer lange stykker, til en anden bue.

•Skru, en 12 tommer lange two-by-four mellem begge ender af to buer ved hjælp af to undersænkskruer 4 tommer lange pr. fælles, til at danne en bue ramme. Skru to mere 12 tommer lange stykker i toppen af buen, ved hjælp af to undersænket 4 tommer lange skruer pr. joint. Skru to mere 12 tommer lange stykker i hver side af rammen, lige langt fra de øverste og nederste stykker.

•Sæt et 8-tommer lange stykke i hver ende af en af de 96-tommer lange stykker, ved hjælp af to undersænket 6 tommer lange skruer pr. stykke. Skru to mere 8 tommer lange stykker på 96 tommer lange stykke, lige langt fra de to første stykker. Skrue et andet 96 tommer lange stykke til den modsatte ende af 8 tommer lange stykker, til at danne en side ramme til din arbor. Gentag denne proces for at danne anden side rammen.

•Lay en side af arbor arch fladt på jorden. Skrue én ramme i hver side af buen ved hjælp af to lag bolte pr. side. Stå arbor i den ønskede position på dine dæk. Skrue arbor til dækket ved hjælp af to lag bolte gennem hver af de 8 tommer lange stykker på bunden af side rammer.

Tips & advarsler

  • Lak rammen med udvendig-grade lak, før du installerer arbor på dine dæk, for at sikre undersiden af rammen er ikke omfattet af fugtskader mens det er på plads.
  • Når opskæring træ, altid bære beskyttelsesbriller handsker og sikkerhed for at forhindre hånd og øje skader forårsaget af splinter og træ partikler. Desuden holde hænderne så langt fra savklinge som muligt, for at undgå nedskæringer på grund af en gled klinge.

© 2022 Angelispress.com | Contact us: webmaster# angelispress.com